DISTRIBUIȚI

Exasperat de articolele noastre critice la adresa lui Andrew Tate care este acuzat de viol și este arestat împreună cu fratele său pentru trafic de femei, F*ne, auto-identificat ca acolitul lui Tate ne-a contactat, ne-a reproșat că scriem neadevăruri despre cei doi britanici care sunt nevinovați și ne-a cerut, pentru a arăta că suntem obiectivi, să-i prezentăm și punctul lui de vedere, comun, spune el, cu cel al multor fani de-ai celor doi influenceri.

F*ne are 23 de ani, a studiat la Facultatea de Management din Pitești și are o pagină de instagram care „are ca obiectiv culturalizarea tinerilor, prin teste interactive care ajută copiii să gândească”.

Noi am pus întrebările și F*ne a răspuns:

Reporter: Câți bani ați câștigat după ce ați urmat sfaturile lui Andrew Tate?

F*ne: Eu, personal, nu am făcut niciun ban pentru că nu mi-am dat interesul de a învăța metodele după acel server de discord. Am plătit 50 de dolari, am văzut despre ce e vorba, am urmărit și alte videoclipuri despre domeniile respective, mai ales că cele care începeau de la 0 erau foarte puține și cu o concurență extrem de mare. Era o secțiune unde oamenii își postau profiturile și unii aveau și 100$ alții și 1000$, alții poate nu aveau, depinde de seriozitatea fiecărui individ și cât de mult își dă interesul să învețe acele informații. Eu nu mi-am dat interesul, plus că eu am avut abonament o singură lună și am hotărât că nu are rost să plătesc dacă nu îmi aloc timp să învăț acele chestii. Eu, la acea vreme eram destul de bine plătit și mi-am permis să investesc 50 de dolari pentru a învăța alte metode de a face un ban în plus dar am fost prea comod să stau să învăț.

Reporter: Vă rugăm să comentați, în calitate de adept al lui Tate, afirmația sa despre femei: „Femeile care nu sunt virgine sunt „bunuri folosite” ”

F*ne: Nu am auzit sau văzut afirmația “femeile care nu sunt virgine sunt bunuri folosite” în niciun clip cu frații Tate, dar prezint situația în care nu am fost perspicace și am ratat această afirmație.
Orice bărbat care se respectă caută puritate în femeia cu care alege să își petreacă viața. Nu consider că dacă o fată a avut relații sexuale cu foștii parteneri care au avut grijă de ele și și-au dedicat timpul respectiv unul celuilalt este un bun folosit atâta timp cât fata respectivă are respect față de sine. Dar suntem cu toții conștienți că în lumea asta sunt femei care merită să fie luate strict ca obiecte și barbați care trebuie luați strict ca portofele sau sponsori. Aici nu este vorba de femei și de bărbați cât este vorba de individ în sine și de calitatea acestuia ca persoană. Dacă o femeie a avut 20, număr fictiv, de parteneri sexuali, în viziunea mea și cred că a majorității bărbaților, acea femeie este doar de tăvăleală, cum și un bărbat care nu are nimic de oferit și este un leneș și nu respectă lumea din jur, nu merită nici măcar atenție din partea niciunei femei dar nici a bărbaților.

Reporter: Vă rugăm să comentați, în calitate de adept al lui Tate, afirmația sa despre femei:„Înainte să termine propoziția, am plesnit-o peste față, atât de tare, pe curva aia, încât nu îmi va mai cere niciodată să fac această alegere”.

F*ne: Afirmația de la această întrebare, am căutat-o special înainte de a răspunde la această întrebare și nu am găsit-o, dar o voi comenta cu cea mai mare placere.
În primul rând, aceste fraze nu sunt noi, nici pentru copii cum nici pentru adulți, majoritatea adolescenților români vorbesc așa despre femei dinainte de a apărea frații Tate, dar adolescenții oare de unde au învățat? Probabil de la tați, chiar și de la mame. Consider că părinții până la o anumită vârstă au un rol vital în limbajul și comportamenul copiilor. Un singur exemplu, să nu fac răspunul foarte lung: cu toții am fost la grătare cu rude unde s-a consumat niște alcool și s-au strâns barbații în jurul grătarului și au luat naștere astfel de replici poate de 10 ori mai acide decat ceea ce “a zis” Tate.
Ca o încheiere a întrebării vreau să spun că dacă considerați că Tate are replici misogine, eu consider că cel mai mare misoginism vine de la bărbații trecuți de o vârstă care nu sunt mulțumiți de cine sunt ei și nu sunt mulțumiți cu familile lor.

Reporter: Tate își învață adepții cum să trateze femeile: “Scoți maceta. Boom, o lovești în față, apoi o apuci de gât. Taci, curvo!”. Considerați că elevul care a înjunghiat în gât profesoara de japoneză în vârstă de 26 de ani a fost influențat de Tate?

F*ne: O întrebare excelentă legată de acel copil de la Ion Creangă. Întâi încep cu afirmatia lui Tate ca aici nu este deloc greu. Clipul este scos din context, o să spun eu tot contextul aici pe scurt.

Acesta a fost întrebat că de ce are o macetă în cameră și dacă îi este frică că o femeie îl va ataca cu acea macetă, la care el a răspuns ce a răspuns.
Personal sunt total împotriva violenței, fie ea bărbat cu bărbat, femeie cu femeie, bărbat cu femeie, nu sunt o fire violentă, dar realist vorbind dacă oricine te atacă cu o macetă sau cu orice și ai puterea să ripostezi trebuie să o faci, în clipul respectiv era prezentată o situație ipotetică la care a fost dat un răspuns cu un puternic impact de marketing, rezultatul este că acum vorbim despre el. Dar nu asta mă interesesază.
În legatură cu copilul de la Ion Creangă, 100% nu era fan Tate pentru ca un om care i-a urmărit clipurile și învățăturile nu ar fi procedat în asemenea hal niciodată, cel mult pleca de la oră.

Consider că problema pleacă din media, din muzică, din persoanele care sunt împinse la tv și pe la tot felul de evenimente care promovează smardoiala și datul cu cuțitul. Părinții nu știu cum să oprească asta pentru că nu au trăit asta, dar în momentul în care se va înceta promovarea non-valorilor care cantă doar despre arme, bani și droguri atunci se va stopa și multă violență.

Partea a doua a răspunsurilor lui F*ne, acolitul lui Tate, o veți putea citi în ediția de luni, 24 aprilie 2023.

Update 24 aprilie 2023: Acolit al lui Tate: alții racolează prin metode mult mai violente, activitatea lui e o asociere legală cu videochatistele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.