DISTRIBUIȚI

Exasperat de articolele noastre critice la adresa lui Andrew Tate, acuzat de viol și arestat împreună cu fratele său pentru trafic de femei, F*ne, care s-a identificat ca fiind acolitul lui Tate ne-a contactat, ne-a reproșat că scriem neadevăruri despre cei doi britanici care sunt nevinovați și ne-a cerut, pentru a arăta că suntem obiectivi, să-i prezentăm și punctul lui de vedere, comun, spune el, cu cel al multor fani de-ai celor doi influenceri.

F*ne are 23 de ani, a studiat la Facultatea de Management din Pitești și are o pagină de instagram care „are ca obiectiv culturalizarea tinerilor, prin teste interactive care ajută copiii să gândească”.

Prima parte a răspunsurilor lui F*ne, care recunoaște că deși a plătit taxa de 50 de dolari la așazisa academie a lui Tate nu a câștigat vreun ban după asta,  a fost prezentată în articolul Acolit al lui Abu-Andrew: nu pe Tate îl imită adolescenții români, ci pe tații lor, mai misogini decât el sau chiar pe mame”

Discuția cu F*ne a continuat:

Reporter: Credeți teoria lui Tate conform căreia „Matrixul” îl va ucide?

F*ne: Da, sunt oarecum încrezător în această teorie cum că Matrix-ul încearcă să îl omoare, dar Tate nu este singura persoană care este amenințată de sistem. Avem nenumărate cazuri în lume pe parcursul anilor care au fost găsite fără suflare în condiții suspecte după ce nu au respectat narativa împinsă de niște oameni super influenți. Exemple ar fi 2Pac, MJ, JFK și lista poate continua și cu cât te afunzi în aceste informații considerate conspirații, cu atât mai mult începi să îți pui semne de întrebare.

Reporter: Susțineți că frații Tate sunt nevinovați deși ei au recrutat, transportat și adăpostit femei în scopul exploatării acestora prin inducere în eroare, prin metoda loverboy, exact definiția traficului de persoane din Codul penal românesc valabilă internațional. Cum comentați având în vedere că în același articol se prevede la aliniatul (2): „Consimţământul persoanei victimă a traficului nu constituie cauză justificativă”?

F*ne: Da, cred că sunt nevinovați, niște oameni de nivelul acela, nu și-ar risca libertatea, banii și afacerile pentru una sau două fete în plus în cadrul afacerii de studio de videochat care este o activitate legala. În legatură cu victimele nu sunt multe despus deoarece dovezile sunt peste tot pe internet că acele fete aveau telefon, dansau cu o seară înainte și aveau dreptul a pleca oricând doreau. Consider pe de altă parte că traficul de personae este o problemă extrem de gravă la nivelul țării noastre dar media și poliția nu scot în față adevaratele cazuri unde femei de 18-19 ani chiar și copile de 15 – 16 ani sunt racolate prin metode mult mai violente decat “loverboy” și duse în străinătate unde sunt forțate și obligate să întrețină relații sexuale cu tot felul de oameni pentru o suma mică care ajunge 95% către traficant iar fetele rămân și cu trauma, și cu umilința, și fără bani.

Reporter: Considerați că Tate era obligat să plătească taxe statului român pentru videochatistele care lucrau pentru el de pe teritoriul României?

F*ne: Da, consider că oricine își desfășoară o activitate financiară, înregistrată, din care scoate bani și are angajați trebuie sa plateasca taxe, dar in România mulți oameni caută să scape de acestea din cauza sărăciei, nu e cazul lui Tate, dar aici e o problemă care îl depășește, fie că e Tate, fie că e o doamnă care are o brutărie și dânsa caută să plătească cât mai puțin pentru a-și pune mai mult pe masa ei și a familiei ei, ceea ce nu este de condamnat în zilele pe care le trăim.

În legătură cu Tate, eu personal preferam ca banii din taxele lui să fie folosiți la renovarea câtorva școli sau spitale decât să se ducă pe salariile oamenilor din stat care nu ne fac cinste.

Reporter: Atunci, vă rugăm să ne spuneți ce taxe credeți dvs. că au plătit frații Tate către statul român și cum poate fi legală activitatea de videochat a lui Tate de vreme ce femeile care produceau materialele pornografice nu aveau contracte de muncă. Că ați zis că din banii plătiți de Tate ați fi vrut să se facă școli. Din zero lei, faci zero școli, corect?

F*ne: Ca model de videochat nu ai contract de muncă, nici ca model de onlyfans, fetele trebuie sa aibă un srl. Practic cele două părți sunt asociate. Nu există contract de muncă, așa se plătesc mai puține taxe, proprietarul studioului plătește taxe pentru activitate și alte chestii pe care nu le cunosc.
Vireaza banii care srl-ul domnisoarelor, iar acestea la randul lor platesc taxele aferente. Si asa am scazut taxele si pentru angajator si pentru angajat. De la 42% la 10-15%
Este un procedeu desul de putin cunoscut, dar si dvs daca va infintati o firma cu codul caen aferent si va asociati cu ziarul Curentul care va plateste cartea de munca nu o sa mai luati 57% din salariu brut, o sa luați in jur de 90-85% din salariu brut.

Reporter: Acest mecanism pe care îl descrieți se numește evaziune fiscală și este făcut fix pentru a plăti taxe mai mici decât cele legale. Ceea ce dvs. considerați un procedeu mai puțin cunoscut, este infracțiune. Căutați pe net.

F*ne: Nu, este ceva perfect legal, căutați pe net! Cele două părți se asociază.

Reporter: Cele X+1 părți se asociază, unde X e numărul de videochatiste.

F*ne: Fiecare cu srl-ul ei.

Reporter: Asocierea intre mai multe SRL-uri care maschează relații de muncă, de fapt, pentru că proprietarul videochatului e șeful, este fictivă. Femeile alea prestează serviciul în sediul patronului. Este organizat ca un loc de muncă.

F*ne: Unele poate luau și fără srl daca au căzut de acord. Tot ce e posibil. E exact cazul cum statul dăruiește bani spre mainstream media pentru a le urma narativa sau pentru a nu da niște informații. E aceeași metodă de a distribui bani. Din firma X în firma Y.

Reporter: Guvernul nu e o firmă!
F*ne: Ai dreptate, e o corporație.

Reporter: Și nu ne-ați spus câți bani au plătit pimpșii (n.r. proxeneții) Tate la stat!

F*ne: Habar nu am. N-am de unde să știu.

Reporter: Păi ați zis că vreți școală din banii lui! Vă zic eu, ZERO!

F*ne: Din cei confiscați. Aș fi de acord să se facă chestii pentru noi. Că ei au de unde. Noi, pulimea, nu avem.

Reporter: Păi Tate nu plătește nimic în România deși de aici face banii. Și e obligat să plătească așa cum toți plătim!

F*ne: Pai da, pentru că are o firmă în România pentru x, care firma aia mai e conectată la o firmă dintr-o țară cu taxele 0 sau 1 care firma aia mai are o altă ramură prin altă parte. Asta e schema ăstora de sunt full de bani!

Reporter: Ca Tate să scoată banii din România într-un paradis fiscal trebuia mai întâi să-i încaseze și declare aici. Ori el, contrar Codului fiscal care prevede că locul prestării serviciului este România, nu a încasat și declarat banii aici, ceea ce înseamnă ascunderea sursei impozabile din legea evaziunii fiscale. În cazul lui, poate, 18 ani de închisoare!

F*ne: Sincer, au furat alții mai mult și acum o duc bine mersi!

Reporter: Sigur, dar pe ei i-au prins

F*ne: Pai știi care e faza, cei care fac legea nu o respectă!

Reporter: Oricine nu respectă legea, își asumă riscul să ajungă la pușcărie. Niciodată nu vor fi prinși toți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.