DISTRIBUIȚI
adina alberts

De zece luni medicul Adina Alberts a influențat sute de mii de mii de persoane care o urmăresc pe Facebook să nu se vaccineze pentru că vaccinul este unul experimental și că prin vaccinarea anti-SARSCOV 2 „asistăm la un experiment mondial”. Recent SUA au aprobat vaccinul creat de Pfizer BioNtech și deci acesta nu mai poate fi numit un ser experimental, ci are exact aceeași siguranță ca aspirina sau paracetamolul.
Mânată de interese doar de ea știute, Adina Alberts a inventat acum că vaccinul Pfizer s-a divizat și că doar unul, Comirnaty este autorizat în SUA și deși majoritatea românilor au fost imunizați cu acest vaccin, ea se preface că nu știe și sugerează că românii vor fi injectați cu celălat vaccin neaprobat.

Iată postarea Adinei Alberts:

„ATENȚIUNE‼️
Produsele de imunizare antiCOVID19 de la Pfizer, produse despre care știam până nu demult că au o singură denumire, s-au divizat în:
-Vaccinul Comirnaty
-Vaccinul Pfizer & BioNTech.
Acest lucru este stipulat în prospectele FDA ale produselor.

-Vaccinul Comirnaty a obținut avizarea FDA!
-Vaccinul Pfizer & BioNTech NU are avizare FDA!

Deci Pfizer are două denumiri pentru același vaccin, o denumire avizată de FDA și una neavizată.
Sunt curioasă cu care dintre aceste produse va fi injectată România…
Scuzați postarea bălțată! Dacă mai este cineva care nu a înțeles, încerc să evit cenzura.”, a postat Adina Alberts.

Echipa de comunicare a CNCAV i-a cerut lui Alberts printr-un comentariu la postare să nu mai dezinformeze: „Vă rugăm să nu dezinformați! Vaccinul se numește Comirnaty, iar producătorul este Pfizer BioNTech. Pentru a evita astfel de derapaje, vă rugăm să vă informați din surse oficiale: https://vaccinare-covid.gov.ro/comirnaty-pfizer/
Vă mulțumim pentru înțelegere!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.