Acasă Actualitate Adina Alberts susține că a fost sancționată de CMB pentru că a...

Adina Alberts susține că a fost sancționată de CMB pentru că a prezentat public schema de tratament care funcționează la COVID 19

DISTRIBUIȚI

După ce a anunțat că în lunile pare din an ia o combinație de 7 suplimente care să o ajute să se mențină, indicând și producătorii ca nu cumva fanii ei să cumpere de la concurență (Spirulină, Silueth 90-60-90, Quercetină, Wormwood extract, Lecitină, Vitamina C, Detoxicolon), Adina Alberts a revenit cu o postare în care anunță că a fost sancționată de Colegiul Medicilor pentru că a prezentat public schema de tratament care funcționează la COVID 19:

„Dragii mei, de la mine ați primit, pentru prima dată, sfatul că poate ar trebui să vă gândiți mai bine înainte de a vă decide să vă injectați cu niște preparate experimentale. Se întâmpla asta acum 6 luni! Eu am fost cea care v-am spus că în prospectul acestor seruri există avertizarea “efecte adverse grave și neașteptate pot apărea oricând”. Din păcate au apărut aceste efecte… Din păcate s-a adeverit ceea ce v-am spus eu!
– Tot de la mine ați aflat că boala aceasta se poate vindeca în ambulator dacă intervenim prompt și hotărât, fără să pierdem timp util, nelăsându-i răgaz să se agaveze. V-am prezentat schema cu care m-am tratat eu. Și am primit de la dvs zeci de mii de mesaje de mulțumire și confirmări că tratamentul funcționează. Nu am făcut mare lucru… Eu nu am făcut decât să îmi fac meseria!
– Ei bine, pentru că am avut “cutezanța” să vă informez pe voi toți, pentru că mi-ați acordat încrederea de a mă urmări și asculta, pentru că am rostit adevăruri care se doreau nerostite, azi am fost sancționată de Colegiul Medicilor București, cu avertisment.
– Desigur, e dreptul lor, iar eu nu voi discuta aici această decizie. În schimb, e dreptul meu de a o contesta în instanță. Pentru că mă încăpățânez să cred că în țara aceasta încă mai avem dreptul de a ne exprima opiniile, încă mai avem dreptul să ne facem meseria, să respectăm un legământ, să avem grijă de ființa umană și să salvăm vieți.”, spune Alberts.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.