Acasă Actualitate Adriana Nica a fost înlocuită de la conducerea Spitalului Universitar cu Cătălin...

Adriana Nica a fost înlocuită de la conducerea Spitalului Universitar cu Cătălin Cârstoiu

DISTRIBUIȚI

Conducerea Ministerului Sănătății a decis suspendarea contractului de management al managerului Spitalului Universitar de Urgență București, dr. Adriana Nica, în baza art.19 din Decretul Președintelui României nr. 195/2020.

Adriana Nica este amanta lui Sorin Oprescu iar DNA a cerut sechestru pe averea sa motivând că până l-a cunoscut pe Oprescu avea 0 lei, iar după 3 ani nu a putut justifica peste 500.000 EURO. Detalii AICI

Decizia vine în urma propunerii Corpului de Control al MS care arată într – o Notă că la nivelul unității sanitare s-au constatat mai multe deficiențe de management, dar și că, în aceste zile nu au fost luate măsurile necesare și suficiente pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus ( COVID 19) atât în rândul pacienților, cât și a personalului medical.

De asemenea, în Nota întocmită de Corpul de Control se arătă că, în cursul anchetei epidemiologice efectuate în data de 21 martie 2020 în cadrul spitalului au fost luate măsuri procedurale abia după confirmarea infectării pacienților cu noul coronavirus.

Dr. Adriana Nica va fi înlocuită la conducerea spitalului de prof.dr. Cătălin Cârstoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.