Acasă Actualitate Află totul despre miza grevei Metrorex. Baronii sindicatelor se luptă pe milioane...

Află totul despre miza grevei Metrorex. Baronii sindicatelor se luptă pe milioane de euro

DISTRIBUIȚI

Află toate motivele pentru care sindicaliștii de la Metrorex te lasă în stradă în plină iarnă. Averea sindicatului este colosală, iar motivele grevei de la metrou țin exclusiv de afaceri.
Unitatea – Sindicatul Liber Metrou București este deținătoarea tuturor părților sociale ale Sindomet Servcom SRL, firma care deține exclusivitate pentru închirierea spațiilor comerciale din stațiile de metrou. Compania sindicaliștilor are această facilitate din 2003. A fost un fel de cadou oferit de mai marii Ministerului Transporturilor pentru sindicatul condus de Ion Rădoi.

Multitudine de sindicate la Metrou

În realitate Unitatea Sindicatul Liber Metrou nu este singurul sindicat din jurul Metrorex. Asociatia PAS Metrou, Sindicatul Liber Central Metrou, Asociația Profesională a Lucrătorilor din Metrou, Federația Sindicatelor Solidare din Metrou, Asociația Mecanicilor de Metrou sau Sindicatul Liber al Mecanicilor de Locomotivă și Metrou sunt câteva dintre organizațiile care nu au primit nimic de la mai marii Ministerului Transporturilor.
Contractul initial a fost semnat între Uniunea Sindicatelor Libere din Metrou și Aviație care deținea Sindomet Servcom și Metrorex. Ulterior, USLMA a fuzionat cu Unitatea – Sindicatul Liber Metrou. Citește ancheta pe lumeapolitica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.