Acasă Actualitate Alina Bica a prezentat la ÎCCJ un document că e avocată în...

Alina Bica a prezentat la ÎCCJ un document că e avocată în Costa Rica dar ea nu vorbește spaniola

DISTRIBUIȚI

La termenul de judecată din 18 ianuarie 2018, la instanța supremă, avocatul fostei șefe a procurorilor anti-mafia a declarat că Alina Bica este plecată din țară de 3 săptămâni în Costa Rica după ce Alina Bica nu s-a prezentat nici la începutul lunii decembrie 2017 la respectivul proces, iar avocaţii au depus atunci în instanţă acte medicale care confirmau că ea ar fi suferit un accident în Spania.

Avocatul Doru Trăilă a prezentat judecătorilor la termenul din ianuarie 2018 un document în limba spaniolă din care ar reieși că Bica s-a angajat ca avocat în Costa Rica. Pentru că documentul nu era tradus în limba română, instanța nu l-a luat în considerare.

Însă ieri, după reținerea celor două condamnate Cornel Tăbăcaru, milionarul român care trăiește de ani buni în Costa Rica, a declarat că cele două nu vorbesc spaniola și le traduce o altă deținută care stă cu ele în celulă prin urmare nu poate practica avocatura în Costa Rica. Rămâne astfel întrebarea de unde are Bica bani de Mercedes în Costa Rica dacă nu din șpăgi? Detalii AICI.

Cornel Tăbăcaru a dezvăluit, joi, la „Sinteza zilei” că el a fost cel care a adus-o pe Elena Udrea de la aeroport când aceasta a ajuns acolo, în februarie.

„Elena Udrea a ajuns în februarie, Alina Bica era acolo din decembrie. Am adus-o noi de la aeroport. Le-am găsit să stea undeva în Jacó, într-un apartament, fără să plătească, fără niciun fel de obligație, al unui cetățean american de origine română, și unde au stat câteva luni bune”, a spus Cornel Tăbăcaru.

„Acesta vezi AICI e momentul în care Elena Udrea a pus piciorul în capitala Republicii Costa Rica. La câteva zile, ea a mers la biroul de refugiați și a depus aplicația pentru statutul de refugiat”, a precizat Tăbăcaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.