DISTRIBUIŢI
anca alexandrescu

Respins în iulie 2015 de președintele Klaus Iohannis pentru funcția de ministru al Transporturilor în Guvernul României, Mihai Fifor este acum propunerea Vioricăi Dăncilă pentru funcția de comisar european la Transporturi din Guvernul Europei, Comisia Europeană. Iohannis a explicat acum patru ani că Fifor „nu are expertiza și experiența managerială necesare gestionării domeniului complex al transporturilor”.
Mihai Fifor, 49 de ani, a absolvit Facultatea de Filosofie din Craiova și a lucrat la diferite muzee până în anul 2012. În 2010 Fifor o reclamă la Judecătorie pe soția sa Sidonia Maria, economistă la Transelectrica, în vederea divorțului care se produce câteva luni mai târziu. Ulterior, Fifor își prezintă apropiaților iubita, pe Simona, o tânără din Arad, unde Fifor încerca să obțină conducerea filialei, în Craiova neavând loc de clanul Olguța-Manda. Din 2012, Fifor devine senator PSD și reușește după ce se combină cu celebra Anca Alexandrescu să devină chiar ministrul Apărării în guvernele Tudose și Dăncilă. În 2018, ziarul Cancan anunța că Mihai Fifor și celebra Anca Alexandrescu vor să-și oficializeze relația: „Șefa comunicării PSD, lider influent din subteranul partidului, Anca Alexandrescu, și ministrul Apărării Mihai Fifor sunt astăzi un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. “Așa cum a reușit Anca să-l introducă pe ministru în cercul 0 al lui Liviu Dragnea, așa va reuși să facă cumva să-l ajute să ia filiala Arad. E ceva fata asta de n-ai văzut niciodată: era sub pielea lui Adrian Năstase, era sub pielea lui Victor Ponta, acum e sub pielea lui Liviu Dragnea, care o ascultă, e peste Viorica Dăncilă ca putere în cadrul Guvernului. Eu zic că bat clopotele de nuntă și se vor căsători, chiar am pariat cu colegii asta”, povestește o sursă pentru cancan.
În mai 2019, Dăncilă o zboară pe Anca Alexandrescu din guvern iar după încarcerarea lui Liviu Dragnea și din echipa PSD. Bine orientat, Fifor se desparte de Ancuța și sărută condururul noii șefe PSD care brusc, i se pare genială. Dăncilă îl răsplătește pe Fifor cu poziția de secretar general în PSD și acum cu funcția de aspirant la comisar european. Mai rămâne să treacă de Comisiile de specialitate ale Parlamentului European și de votul europarlamentarilor.

5 ARII

  1. OARE POPORUL ROMAN CHIAR NU MAI ARE OAMENI NORMALI, RATIONALI, DE CARACTER SI COMPETENTI…??

    MASONUL LINGVIST nu a rezolvat in viata lui decat probleme legate de limba romana CUM SA REZOLVE PROBLEME MACROECONOMICE SAU GEOSTRATEGICE ORI GEOPOLITICE ale RO sau ale UE…??

  2. Numai sdistii au acces la functii?Chiar asa de SUPER calificati sant?Se vede unde am ajuns cu ajutorul lor!Problema principala este ca toate incopetenta lor s-au imbogatit peste masura ,accunzanduse in diferite paradisuri ale lumii!!!!!!!!!!!!!!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.