Acasă Actualitate Anca Dragu demontează fumigena lansată de infantila Alina Gorghiu: moțiunea este depusă...

Anca Dragu demontează fumigena lansată de infantila Alina Gorghiu: moțiunea este depusă regulamentar

DISTRIBUIȚI

Pe măsură ce îmbătrânește, Alina Gorghiu devine din ce în ce mai penibilă: a mințit public că Vlad Voiculescu și-a dat demisia din funcția de ministru și a fost filmată într-o manifestare infantilă în care îngâna două jurnaliste vezi VIDEO AICI ce îi adresaseră lui Florin Cîțu întrebări la o conferință de presă. Pentru cei care au uitat, mediocra Alina Gorghiu a sărit din liberal în liberal până a ajuns amanta căsătoritului Bogdan Olteanu și a condus PNL spre dezastrul de la alegerile din 2016. Detalii în articolul Alina Gorghiu – din cearșafurile liberale pe culmile USL
Sâmbătă, Gorghiu a profitat de faptul că președintele Senatului Anca Dragu era plecată într-o delegație și a ieșit public să anunțe că la şedinţa Birourilor permanente reunite ale celor două Camere va fi făcută o analiză pentru a vedea dacă „pseudo-moţiunea” de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR îndeplineşte toate condiţiile procedurale pentru a putea fi stabilit calendarul dezbaterii şi votului asupra acestei în Parlament.

Președintele Senatului Anca Dragu a declarat însă luni, la Parlament, că nu este niciun fel de problemă cu semnăturile parlamentarilor de pe moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS AUR vineri.

„Considerăm că nu avem niciun fel de problemă cu aceste semnături. Sunt absolut legale, perfecte. Sunt semnături holografe. (…) Este o moțiune depusă regulamentar și ea trebuie să meargă pe circuitul normal, legal. Nu văd cine și cum să constate că moțiunea depusă vineri nu întrunește toate elementele legale”, a spus Anca Dragu.

Ea a anunțat că și-a anulat vizita la Viena unde avea loc a 5-a Reuniune internațională a șefilor de parlamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.