DISTRIBUIȚI
papa francisc girofar

Pe 10 Martie 2017, mincinoasa Gabriela Firea anunța că Papa va vizita România: „Aştept cu emoţie şi bucurie această vizită în România şi la Bucureşti a Suveranului Pontif. Ne dorim să fie un eveniment memorabil, aşa cum a fost şi vizita din 1999 a Papei Ioan Paul al II lea în România”, spunea Primarul General al Capitalei. L-ați văzut pe papă? I-o fi vizitat pe pandeli în Voluntari? Ieri și Dăncilă a anunțat triumfătoarea după întâlnire cu Papa Francisc, o vizită a Suveranului Pontif în România, care ar urma să aibă loc la începutul anului viitor. Vaticanul dezmințit această informaţie şi transmite că un anunţ despre o eventuală vizită va fi făcut simultan de cele două părţi: Statul Vatican şi Preşedinţia României.

„Nunțiul Apostolic în România, E.S. Miguel Maury Buendía, m-a rugat să fac pentru presă o precizare: Când se va stabili vizita Papei Francisc în țara noastră, anunțul acesteia va fi făcut simultan de cele două părți: Statul Vatican și Președinția României. Comunicatul de azi al Sf. Scaun nu face vreo referire la viitoarea vizită”, a anunţat Francisc Doboş, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucureşti.

Își bate cineva joc de astea? Și traducătorii or fi angajați pe criterii politice și nu înțeleg ce se vorbește? Că totuși să ieși ca o floare să anunți ceva ce se dezminte a doua zi…

 

Citește și Mitomana Firea: Guvernul Ponta a construit 700 km autostradă între 2012 și 2014

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.