Acasă Actualitate Apărarea Gabrielei Firea e prostească: nu investim bani din buget, ci scădem...

Apărarea Gabrielei Firea e prostească: nu investim bani din buget, ci scădem din chiria care ar trebui încasată la buget

DISTRIBUIȚI

Speriată de solicitarea către DNA de autosesizare transmisă de consilierul general Ciprian Ciucu în urma publicării de către Cătălin Tolontan a unui protocol semnat chiar de Firea prin care clubul lui Gigi Becali preia fără licitație întreținerea Arenei Naționale, detalii AICI, Primăria capitalei anunță că va face licitație și explică: „Conform legislaţiei române în vigoare, acest tip de protocol nu putea face obiectul unei proceduri de achiziţie publică. Protocolul încheiat de PMB cu FCSB a reprezentat o soluţie temporară pentru soluţionarea unei situaţii punctuale, în ceea ce priveşte întreţinerea gazonului Arenei Naţionale. Prin acest protocol, Primăria Municipiului Bucureşti nu mai investeşte bani din bugetul propriu pentru menţinerea suprafeţei de joc la standarde optime de funcţionare. Astfel, conform protocolului, FCSB plăteşte în compensarea parţială a chiriei costurile întreţinerii şi mentenanţei suprafeţei de joc la standarde optime, conform solicitărilor UEFA”, se arată într-un comunicat al PMB.
Adică, ne explică bibliotecara, banii neîncasați nu sunt banii primăriei pentru că ei încă nu au fost încasați. Cel mai probabil votanții PSD o cred că majoritatea au studii elementare după cum au arătat sondajele de la urne din 2016, dar în fața procurorilor prostia asta nu ține pentru că orice compensare reprezintă de fapt stingerea obligaţiilor de plată reciproce fără a se mai realiza transfer de bani dar bugetul se diminuează corespunzător cu suma din chirie care nu a fost încasată, ci a fost compensată.
Dar cu siguranță că vipera de Soros voia să ia el mentenanța stadionului și pentru că Firea i-a încredințat activitatea nașului său, Gigi Becali, veninosul american l-a plătit pe Tolontan să scrie acest atac la adresa celui mai bun primar general al României. A, și să nu uităm că atacul s-a executat și pentru că Gabriela Firea este femeie ca și premierul Viorica Dăncilă și bărbații discriminează femeile după cum ne-a spus și Alina Mungiu care a cerut ca Dăncilă să nu mai fie batjocorită că e agramată, pentru că e femeie. Și uite-așa s-au învățat la favoritisme femeile din PSD! Sau altfel!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.