DISTRIBUIȚI

Astăzi și mâine are loc la Bruxelles o conferință ce reunește experți renumiți din medii diverse, care analizează probleme stringente din spațiul dezinformarii, din evoluțiile din domeniul investigațiilor open-source și din domeniul politicii.
Printre experții participanți se numără: Dr. Raed Arafat, Secretar de Stat – Şef Departament Situaţii de Urgenţă, Ministerul Afacerilor Interne, România; Neil Datta, director executiv, Forumul Parlamentar European pentru Drepturile Sexuale și Reproductive; Christophe Deloire, secretar general și director executiv, Reporteri fără frontiere și președinte, Forumul pentru Democrația Informațională; Lutz Güllner, șeful departamentului de comunicare strategică, Serviciul european de acțiune externă (SEAE); Věra Jourová, vicepreședinte al Comisiei Europene; Ľuboš Kukliš, director executiv, Consiliul slovac pentru servicii media, președinte, Platforma europeană a autorităților de reglementare (EPRA);

Sorin Ioniță de la Forum Expert, participant la Conferință a povestit: „Chiar acum la Bruxelles, Raed Arafat e keynote speaker în marea conferință Disinfo2022. Și se suie practic cu picioarele pe Antena 3 și RomaniaTv, cu nume și poze, inclusiv aliați la guvernare, pe medici ca Monica Pop etc, pentru toată dezinformarea din perioada Covid. E festival, are o prezentare absolut profi și cu exemple, americănească, cu secvențe subtitrate din bazaconiile spuse pe TV-ur, vorbește liber în engleză. E festival, râde toată Europa de Cristoiu, Ciutacu, Budeanca și Răzvan Dumitrescu.
Ce n-a spus sutelor prezenți e că în tot acest timp guvernele din care a făcut parte au plătit de la buget aceste televiziuni care l-au tăvălit și au făcut dezinformare. Dar am profitat de microfon și am spus eu, la Q/A. Spre cinstea lui, a fost de acord.”, a scris pe Facebook Ioniță, postând și fotografii de la prezentarea lui Arafat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.