Acasă Actualitate Arșinel a sunat la 112 supărat că acum șase luni Nicușor nu...

Arșinel a sunat la 112 supărat că acum șase luni Nicușor nu i-a mai prelungit contractul de director

DISTRIBUIȚI

Jale mare la Antena 3 pentru „nedreptatea” care i s-a făcut sinecuristului Alexandru Arșinel, un privilegiat al tuturor regimurilor, fost secretar de partid comunist, acuzat că e fals revoluționar, beneficiar de transplant de rinichi fără nicio zi de dializă și pensionar de lux care încasează lunar peste 26.000 de lei de la buget. Detalii AICI.

Luni seară Antena 3 l-a prezentat pe Arșinel plângând că e victima lui Nicușor care nu-l mai lasă să fie consilier artistic, televiziunea susținând că actorul nu mai ocupă nicio funcție de conducere la Teatrul Tănase de 4 ani. Această informație este falsă deoarece Arșinel a depus declarație de avere pentru anul 2021 la ANI ca director adjunct al Teatrului Tănase. După ce primarul general a explicat că lui Arșinel nu i s-a mai prelungit contractul de director adjunct dar că poate juca oricât, acesta a chemat salvarea acuzând că se simte rău pentru că Nicușor Dan nu i-a mai prelungit contractul de director.

Până în luna august, Alexandru Arșinel a ocupat funcția de director artistic și Nicușor Dan nu i-a mai prelungit contractul, așa cum chiar actorul a recunoscut pentru Click: „ Nu mi s-a mai prelungit contractul din luna august a anului trecut, de către primarul actual. Pot să joc… Am rămas colaborator al Teatrului Constantin Tănase. Prin rotație, ne vine rândul mai greu.”. Deși Arșinel și la Antena 3 a recunoscut: „Câteva luni de zile, am tăcut din gură că nu știam ce să zic.”, postul de televiziune a anunțat în regim de Breaking News că „Alexandru Arşinel a sunat la 112 şi a spus că nu se simte deloc bine. O ambulanță a ajuns în cel mai scurt timp la locuința acestuia. Medicii care l-au consultat au stabilit că este nevoie ca Alexandru Arșinel să fie transportat la spital pentru investigaţii amănunțite. Alexandru Arșinel a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Universitar din Capitală. Actorul în vârstă de 82 de ani este foarte afectat de faptu că actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan, nu a mai vrut să-i prelungească contractul pentru funcția de consilier artistic la Teatrul Constantin Tănase, locul în care a jucat sute de piese și a unde a deținut funcția de director. Alexandru Arșinel le-a spus medicilor de la Spitalul Universitar că din cauza supărării a suferit un puseu de tensiune.”

Întrebarea care se pune e de ce l-a mai ținut Nicușor Dan ca director și până în august.

1 COMENTARIU

  1. Arsinel poate nu isi da seama dar daca a declarat ca din cauza deciziei lui N.Dan el a ajuns la spital asta inseamna ca el avea nevoie de teatru sau mai bine spus de bani pe care ii lua de la teatrul Constantin Tanase,in nici un caz teatrul nu avea nevoie intr-o functie administrativa si de conducere de un om in varsta de peste 80 de ani si plin de boli.
    Stai acasa mai nea Sandule vezeti de sanatate si mananca-ti indemnizatia de luptatator cu merite deosebite in revolutie(canci) si pensia linistit.
    Eu personal iti doresc toate cele bune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.