Acasă Actualitate Așa se explică atacul recent asupra lui Augustin Lazăr: Dosarul Revoluției, trimis...

Așa se explică atacul recent asupra lui Augustin Lazăr: Dosarul Revoluției, trimis în judecată

DISTRIBUIȚI

Deși a fost timp de 3 ani procuror general, în mod surprinzător abia acum un fost securist a ciripit către un site apropiat de Antena 3 că Augustin Lazăr a condus comisia de eliberări condiționate. Surprinzător până astăzi când procurorul general a anunțat că dosatul Revoluție a fost finalizat și trimis în judecată, unde se va dovedi că de fapt a fost o lovitură de stat. Așa se explică și criza cardiacă a lui Ion Iliescu care va rămâne în istorie ca un ucigaș în masă.

Petre Roman și Gelu Voican trimis acum în judecată încearcă să minimalizeze rechizitoriul pentru că Augustin Lazăr ar fi compromis de dezvăluirile de săptămâna trecută. Gelu Voican Voiculescu a declarat la Digi24 chiar că este ”sugrumat de indignare” și l-a acuzat pe procurorul general, Augustin Lazăr, că este ”compromis din punct de vedre instituțional” și că ”are îndrăzneala să apară public și să vorbească de revoluție, care este evenimentul fondator al epocii în care trăim”

Dreptate, ochii plânși vor să te vadă!

Procurorul general Augustin Lazăr anunță faptul că Dosarul Revoluției este uriaș, iar concluzia procurorilor este că vina pentru victimele Revoluției este una individuală, personală, nu una instituțională.

”Finalizarea acestei cauze de către colegii noștri reprezintă unul dintre cele mai mari obiective din proiectul managerial pe care mi l-am asumat. Cetățenii, oameni politici, istoricii au exprimat diverse teorii privitoare la momentul Revoluției din 1989. Responsabilitatea pentru victimele Revoluției nu este una instituțională ci una directă, personală.

12 volume, în total 3280 de file. Dosarul cauzei cuprinde 3300 de volume. Au fost administrate în principal probele obținute după 13 iunie 1990. Datorăm soluționarea acestui dosar unor procurori militari din elita Ministerului Public. Cu toate că în ultima perioadă instituția a trecut prin momente dificite, echipa de procurori militari a reușit să își păstreze echilibrul.”, a spus Augustin Lazăr.

Știre în curs de actualizare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.