DISTRIBUIȚI

Detalii șocante în cazul crimei de la Spitalul Piatra Neamț: ucigașul a spus că-și iubea soția și a venit să o felicite pentru noua funcție. Sebastian Dumitru Patriche, bărbatul care și-a ucis soția în cabinetul ei de asistentă șefă din secția de chirurgie a Spitalului Județean Piatra Neamț, a venit cu un cuțit în sacoșă și și-a înjunghiat victima de cel puțin 10 ori.
Bărbatul le-a spus anchetatorilor că își iubea soția și a venit să o felicite pentru noua funcție. Acesta nu a putut fi audiat din cauza stării psihice pe care o are după ce a conștientizat fapta comisă. Acesta s-a dus la spital cu un cuțit cu lama de 30 de cm motiv pentru care va fi judecat pentru omor cu premeditare și poate primi închisoare pe viață. A intrat în cabinetul ei și a înjunghiat-o de mai mult de 10 ori. ”La necropsie se va vedea exact câte lovituri are, oricum una este cert la gât, cu secționarea pachetului vascular, lucru care explică hemoragia masivă. Atât în cabinet, cât și pe targa cu care victima a fost transportată până la reanimare era foarte mult sânge. Nu este exclus ca o parte din lovituri să fi afectat organele interne”, a declarat procurorul criminalist Stelian Olteanu, magistratul care conduce ancheta.
Anca Daniela Patriche era îngrozită de soțul ei și se mutase de acasă cu chirie. Anca avea funcția de asistentă șefă și era și profesoară la Școala postliceală sanitară. Șomer timp de 4 ani, soțul ei, bețiv, era nemulțumit că femeia muncea de dimineață până seara ca să-și țină copilul la studii, un băiat, student în anul III la o facultate din București. Bărbatul devenise gelos, provoca certuri și o bătea. Terifiată, Anca își ruga elevii de la liceul unde preda să o însoțească pe stradă, de frica bărbatului.
Abia în noiembrie anul trecut bărbatul se angajase la o firmă de pază din oraș. Anca Patriche, asistentă șefă a Secției de Chirurgie, câștigase, prin concurs, pe 8 ianuarie, funcția de director de îngrijiri al Spitalului de Urgență Piatra Neamț. Cu puțin timp înainte de a fi ucisă, fusese instalată în funcție, dar nu apucase să își ia în primire biroul. Acesta este motivul pentru care a fost găsită de soț în vechiul birou și ucisă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.