Acasă Actualitate Asta înseamnă să fii șmecher: Cumpănașu a cerut control iar în 24...

Asta înseamnă să fii șmecher: Cumpănașu a cerut control iar în 24 de ore Pintea i-a și dat raportul inspectorilor

DISTRIBUIȚI
Ați depus vreodată o petiție la vreo instituție publică și ați primit răspuns în 24 de ore? Nu, pentru că nu sunteți Cumpănașu. Reamintim că Sorina Pintea nu răspunde nici măcar la întrebările incomode ale jurnaliștilor. O doare-n cot atât timp cât are câțiva ziariști care-o laudă orice-ar face (de ce oare?).
Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că raportul Corpului de control referitor la INML cerut de Alexandru Cumpănașu a fost terminat în cursul nopţii de miercuri şi că, cel târziu vineri, va fi transmis persoanei care l-a cerut.
„Eu am primit azi-noapte raportul (miercuri – n.r.), este gata. Trebuie să parcurgă nişte paşi legali, inclusiv să fie analizat astfel încât să nu existe date din anchetă care să fie publicate. După această analiză, vom transmite raportul celui care l-a cerut şi care va decide dacă va publica parte din el sau nu – mâine cel târziu, pentru că azi-noapte raportul a fost gata”, a spus ministrul.
„Dacă vorbim despre specialitatea medicină legală, nu putem vorbi despre lipsa de personal majoră, pentru că, poate dintr-un motiv, să spun, mai pragmatic, oamenii au ales medicina legală fiind foarte bine plătită înainte de majorarea salariilor. S-au făcut paşi importanţi şi în zona respectivă. Problema medicinei legale, în acest moment, apropo de rapoarte, pentru că am avut discuţii cu cei de acolo înainte de a se întâmpla alte lucruri, este legată de tarifele pe care, în acest moment, medicina legală le are pentru prestarea serviciilor, pentru că o parte din finanţare vine din veniturile proprii. (…) În niciun caz nu sunt afectate anchetele de aceste finanţări pe tarife din venituri proprii. Pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţii, Ministerul Sănătăţii finanţează”, a afirmat Pintea.

1 COMENTARIU

  1. sunt siderat ! Cum e posibil ca o institutie foarte publica,cum e posibil ca un vremelnic ministru sa ordoneze un control expres „la comanda” unui cetatean oarecare temporar cocotat pe un val de solidaritate simpatica ?! Incredibil ce leaderi – numiti – avem … si pe ma-sa ar cerceta-o daca ” ar da bine ” ,politically speaking …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.