Home Actualitate AUR demască abuzul lui Alfred Simonis din Parlament după tentativa de mituire

AUR demască abuzul lui Alfred Simonis din Parlament după tentativa de mituire

DISTRIBUIŢI

Într-un comunicat intitulat „PARTIDUL – STAT PNL PSD VREA SĂ PLĂTEASCĂ O POLIȚĂ PENTRU DEMASCAREA TENTATIVEI DE MITUIRE A DEPUTATULUI CIPRIAN TITI STOICA”, AUR anunță că nu cedează în fața majorității parlamentare și îl susține pe deputatul Ciprian Titi Stoica pe Comisia Juridică a Camerei.

Comunicat:

„Alianța pentru Unirea Românilor susține în mod necondiționat nominalizarea deputatului Ciprian Titi Stoica în funcția de membru al Comisiei Juridice din Camera Deputaților, în ciuda refuzului anunțat de liderul PSD din Cameră, Alfred Simonis.
Într-un gest fără precedent, social-democratul a cerut schimbarea nominalizării lui Ciprian Titi Stoica și a anunțat că PSD nu va vota instalarea acestuia în Comisia Juridică.
Ciprian Titi Stoica este deputatul AUR care a demascat o tentativă de mituire. Deputatul PNL Cosmin Șandru ar fi încercat să îl mituiască pentru un vot favorabil guvernului condus de Florin Cîțu, amenințat la vremea respectivă cu moțiunea de cenzură. În ciuda mai multor favoruri propuse de liberalul Sandru, Ciprian Titi Stoica a demascat imediat încercarea de cumpărare a votului și a făcut o plângere la DNA.
Gestul nejustificat și abuziv făcut astăzi de Alfred Simonis ne întărește convingerea că alianța de nezdruncinat dintre PNL și PSD își ocrotește membrii fideli indiferent de faptele reprobabile comise de aceștia și dincolo de ideologia politică.
Alianța pentru Unirea Românilor rămâne fidelă valorilor sale și nu cedează în fața tentativelor tot mai agresive de intimidare la care este supusă din partea partidului – stat PNL PSD.

Ciprian Titi Stoica – CV
http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.mp?idm=275&cam=2&leg=2020&pag=0
Tentativa de mituire a deputatului Ciprian Titi Stoica – file audio

1 COMENTARIU

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.