Home Dezvăluiri AUDIO: Președinte de Consiliu Județean amenință o alegătoare: pi***, vaco, scroafă, băga-te-aș...

AUDIO: Președinte de Consiliu Județean amenință o alegătoare: pi***, vaco, scroafă, băga-te-aș în pi*** mă-tii, mă urc cu picioarele pe tine

DISTRIBUIŢI

Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, (foto stânga) are o soție rusoaică dezinhibată care s-a certat cu două tinere după ce un câine ar fi fost rănit.

După ce rusoaica a ajuns acasă și i-a povestit politicianului întâmplarea, iar acesta într-o criză de nervi a proferat telefonic amenințări la adresa tinerei care a și înregistrat convorbirea care a ajuns apoi în posesia ziariștilor de la Express de Banat:

„Mă, mă @#$%^, vaco! Eu vin și mă urc cu picioarele pe tine, băga-te-aș în @#$%^ mă-tii. Unde stai, dă-mi adresa! Nu ți-e rușine, nesimțito? Cum poți să jignești o femeie în halul ăsta? Cum poți? Vezi că vin peste tine, scroa@#! Cum poți să-ți permiți să faci o femeie curvă? Cum îți poți permite, că te am înregistrată, de ieri. Unde stai?” Ascultă înregistrarea și citește continuarea în ziarul Expres de Banat.

2 ARII

  1. romeo dunca este pe fiecare palier guvern, parlament… ăștia iau decizii pentru noi, ei se duc si semneaza imprumuturi, fac politica externa… ei ne reprezinta cel mai bine: inculti, barbari, ipocriti, hoti de drumul mare… romica dunca e un rom(eo) adevarat…

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.