Home Actualitate Aviz protejaților din Sănătate ai lui Vlad Voiculescu: USR NU o apără...

Aviz protejaților din Sănătate ai lui Vlad Voiculescu: USR NU o apără și pe Ioana Mihăilă

DISTRIBUIŢI

Dosarul instrumentat de severul procuror DNA George Adrian Matei a evidențiat o situație surprinzătoare în cadrul echipei USR. După ce Vlad Voiculescu a fost demis în 2021 de la Ministerul Sănătății, Ioana Mihăilă i-a luat locul, aceasta fiind până în acel moment adjuncta lui Voiculescu.

Când  DNA a anunțat că cere urmărirea penală a lui Vlad Vociulescu și a Ioanei Mihăilă, liderii USR au sărit ca arși, garantând care mai de care că Vlad Voiculescu este un om cinstit care nu ar fi comis vreodată vreo infracțiune.

Fluvii de mesaje de susținere pentru Vlad Voiculescu de la USR-iști au curs zilele trecute. Despre Ioana Mihăilă, aproape niciun cuvânt. Motivul? Vlad Voiculescu aduce voturi formațiunii politice, Ioana Mihăilă, nu!

Așa că nu putem să rămânem indiferenți și să nu semnalăm că în jurul lui Vlad Voiculescu se face scut după modelul brevetat de PSD în urmă cu 20-25 de ani, dar pentru persoanele din sistemul sanitar care execută diverse numiri sau încheie contracte la cererea acestuia, nu va sări niciun lider USR în apărare, pentru că ele nu aduc voturi.

Reamintim că Vlad Voiculescu a fost demascat în luna aprilie 2023 de fostul său subaltern, Horia Tomescu, fostul viceprimar al Capitalei, că a decis numirea Oanei Sivache în funcția de director general al ASSMB, situație ce se circumscrie perfect infracțiunii prevăzute de Legea 78/2000 de folosire a influenței ca lider de partid.

Cu siguranță Voiculescu a decis și alte numiri prin ASSMB și prin spitalele subordonate instituției, mai ales că la începutul anului chiar Sivache îi mulțumea pentru asta pe Facebook, iar instituția este înțesată de USR-iști fără concursuri, așa cum era pe vremea lui Firea de PSD-iști.

3 ARII

  1. Subscriu. Toate spitalele sunt pline de relatii usr care nu sunt foarte greu de identificat. Au o atitudine aparte. Iar in assmb nu ai loc efectiv penali usr… Fara penali in functii publice. Ce gluma buna. Puscariasii se pun ? Facultatile la privat platite cand nu stii sa scrii se pun ?

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.