Acasă Actualitate Avocat: Dincă se plânge că apa de băut se încălzește, că nu...

Avocat: Dincă se plânge că apa de băut se încălzește, că nu este frigider și că este obosit

DISTRIBUIȚI
Avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, a declarat că înculpatul, care probabil se crede în stațiune după ce a violat, ucis și ars două adolescente virgine (detalii AICI), se plânge că este obosit, că apa se încălzește și că nu este frigider, însă cooperează cu anchetatorii, dovadă fiind faptul că au fost găsite probe în locurile indicate. Apărătorul a mai spus că orice inculpat poate minți atunci când este cercetat.
„Nu conduce ancheta, dar în condițiile în care este singurul care știe unde se află ceea ce a pus într-un loc anume, e normal să ii conducă pe anchetatori. Nu au cum anchetatorii să îi conducă pe el. Este un aspect care trebuie lămurit. Ceea ce a spus el s-a dovedit a fi adevărat. Nu avem unde să știm că i-a trimis pe piste greșite. El a colaborat cu organul judiciar și s-au găsit niște probe. Asta arată un ajutor efectiv dat”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, la Antena3.
Apărătorul principalului suspect al crimelor din Caracal arată că Dincă are o atitudine cooperantă cu anchetatorii, chiar dacă unii au dubii în privința informațiilor pe care le furnizează.
„Că poate a mai și mințit, sigur că orice inculpat, chiar și în caz de furt și nu numai în caz de omor – se mai minte, nu e un caz unic când un inculpat minte. Se poate să nu spună adevărul 100%. El era obosit de atunci, este foarte obositor acolo. Sunt niște condiții foarte grele acolo pentru toată lumea – și pentru polițiștii, și pentru inculpat, și pentru avocat. Primește apă, dar se încălzește și este o problemă. Nu au frigider acolo și se bea apă caldă, cum am băut și eu. Sper să își facă ceaiuri. Ceai se poate bea, apă nu se mai poate bea la un moment dat. (…) Nu am avut discuții lungi, am discutat foarte puțin. Nu e un tip vorbăreț. Mai mult când voia el să vorbească cu mine, atunci vorbea. Așa s-a derulat situația. S-a plâns că e obosit. Era obosit de atunci”, a mai spus avocatul.
O să vadă el ce obosit va fi când va fi transferat în penitenciar, în celulă cu interlopi viețași.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.