Acasă Actualitate Avocat: soția criminalului din Caracal a fost total surprinsă de acuzații și...

Avocat: soția criminalului din Caracal a fost total surprinsă de acuzații și a spus că Dincă nu putea fi bănuit de așa ceva

DISTRIBUIȚI

Avocatul lui Gheorghe Dincă a povestit ceea ce a declarat soția suspectului:

„La ora actuală se află şi soţia suspectului, dar are activităţi gospodăreşti, deci nu este implicată cu nimic. (…) Nu a fost niciun schimb de replici. Eu am discutat cu dânsa în cursul zilei de ieri şi am vrut să văd cum a decurs relaţia dumnealor în trecut. Au 42 de ani de căsătorie, cu patru copii, realizaţi toţi, la casele lor. E un om care din descrierea soţiei a fost un soţ normal, care şi-a îndeplinit rolul de soţ. În opinia soţiei dânsului, în niciun caz nu putea fi bănuit de aşa ceva şi a fost total surprinsă când a auzit acuzaţiile de care este bănuit soţul”, a precizat avocatul.

Așteptăm să ne prezinte procurorii DIICOT rețeaua de trafic de minore în care Dincă era implicat.

Foto:cancan.ro

1 COMENTARIU

  1. Pai doar nu era sa spuna ca stie si ca bani cu care sotul ei a contribuit la costurile pentru realizarea copiiilor lor si la nivelul de trai al familiei provin din activitati criminale sau mafiote adica cine se astepta ca femeia asta sa se autodenumte.Pai mai anchetatorilor chiar daca veniti cu dovezi ca sotia stia, asta o sa spuna ca nu a putut sa zica nimic fiindui frica de caracterul violent al sotului care este cu mult mai rau decat cunoastem noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.