Acasă Actualitate Avocata Maria Vasii s-a oferit să-l reprezinte pe șoferul cu MUIEPSD: Poliția...

Avocata Maria Vasii s-a oferit să-l reprezinte pe șoferul cu MUIEPSD: Poliția a comis azi patru infracțiuni

DISTRIBUIȚI

Românul devenit celebru după ce a mers, timp de aproape două săptămâni, pe șoselele din Româia cu numărul de înmatriculare MUIEPSD, s-a ales cu dosar penal! În plus, poliția i-a confiscat și plăcuțele de înmatriculare și i-a suspendat și permisul de conducere. În ajutorul lui a sărit chiar avocata lui Liviu Dragnea și a lui Cristian Cioacă, Maria Vasii.

Luni seara, la Realitatea TV, Vasii a anunțat că e dispusă să îl apere în instanță pe românul revenit din Suedia și acuză că poliția a încălcat legea când i-a deschis dosar penal și i-a ridicat numerele de înmatriculare și permisul de șofer.

”Mă ofer să îl reprezint pe românul căruia poliția i-a confiscat numerele de înmatriculare. E o faptă penală, cu cel puțin 3 infracțiuni pe care le-au săvârșit: abuz în serviciu prin îngrădirea unor drepturi pe motive de aparteneță politică, uzurparea funcției, fals intelectual și uz de fals. Trebuie făcută plângere penală împotriva acestora.”, a spus Maria Vasii la Realitatea TV.

Poliția i-a deschis dosarul penal lui Răzvan Ștefănescu invocând o convenție internațională în forma care era în vigoare de pe vremea lui Ceaușescu, nu în cea actuală după cum am arătat AICI.

FOTO: avocatmariavasii.ro

2 COMENTARII

  1. Romania se poate ridica numai prin oameni care sunt capabili ,cinstiti drepți ,Nepotismul cumetriile oameni pus pe baza de carnet de gasca se vede unde a adus Romania in peste 28 de ani de democrație Meritocratia este ce trebuie stimulat in funcțiile de conducere .”.

  2. Va urmaresc de cativa ani! Profesionalismul dv si logica, care lipseste de cele mai multe ori pentru cei care au terminat dreptul sau medicina, m au impresionat in aceasta seara cand ati sustinut o pe Sorina. Faceti asa incat sa nu se mai agate nici o scama de taiorul dv. Ar fi mare pacat! Respect!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.