Acasă Actualitate Bădălău e mitoman: după ce a mințit că nu a fost citat...

Bădălău e mitoman: după ce a mințit că nu a fost citat vineri la DNA, acum spune că racolează membri USR

DISTRIBUIȚI

În urmă cu aproape treisprezece ani, ziarul Curentul a aflat că baronul local Niculae Bădălău ar fi fost condamnat la închisoare pe vremea lui Ceaușescu. Întrebat fiind, Bădălău a negat cu vehemență. Sursa informației era însă una sigură, echipa de investigații a ziarului „a săpat” în arhivele oficiale și a găsit condamnarea acestuia din anul 1988 pentru furtul a patru saci de grâu din avutul obștesc. Ulterior, el a fost graţiat de Nicolae Ceauşescu, în urma unei amnistii de care au beneficiat toţi condamnații care au primit o condamnare mai mică de zece ani.

Vineri, 16 iunie 2017, ziarul Curentul află că Bădălău este citat la DNA într-un dosar de corupție pentru ora 9.00. Bădălău nu răspunde la telefon decât după ora 10.30 când neagă informația. Vom vedea în zilele următoare că Bădălău a mințit din nou.

Astăzi la Parlament, Bădălău a anunțat că PSD racolează parlamentari de la alte partide: „Dansii (parlamentari de la alte partide – n. r.) isi exprima optiunea sa voteze motiunea si chiar unii parlamentari sa devina membri PSD. De la absolut toate partidele. Sa stiti ca chiar si la USR cativa sunt oameni rezonabili si oameni maturi. Strategia PSD este ca atunci când sunt oameni valoroși, să aibă porțile deschise. (…) Tot timpul au fost porțile deschise”. Da, mincinosule știm că la USR sunt oameni rezonabili și maturi. De asta votanții lor sunt preponderent cu studii superioare!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.