Acasă Actualitate Băsescu: PSD nu intră în turul doi, Dăncilă pleacă de la 6%,...

Băsescu: PSD nu intră în turul doi, Dăncilă pleacă de la 6%, Teodorovici, față de dandy

DISTRIBUIȚI

Fostul președinte Traian Băsescu susține că PSD are șanse mici să intre în turul doi la prezidențiale. Cu toate acestea, Băsescu o sfătuiește pe Dăncilă să bată întreaga țară la picior în timpul verii și așa poate avea o șansă să ajungă în turul II. În schimb, Băsescu consideră că în cazul în care în turul II ajung Iohannis și Dan Barna, atunci PSD va direcționa voturile către Dan Barna și actualul președinte pierde alegerile.

”Pe analiza mea, PSD nu intră în turul doi. Doamna Dăncilă pornește de la 6%, iar Teodorovici de la dezechilibre macro-economice majore și o față de dandy, ceea ce nu-l ajută în campanie. Doamna Dăncilă poate face un singur lucru care să o ducă în bătălia pentru turul doi: să petreacă toată vara în campanie, să meargă în fiecare zi în țară, să facă 2-3 conferințe de presă pe săptămână și în mod special duminică, când turbează toți cei plecați la mare că nu pot răspunde. Eu nu vă spun din cărțile de politică, eu vă spun din experiență: vara muncești pentru a câștiga toamna.

Dacă în turul II ajung Dan Barna/Cioloș cu Iohannis, el va avea un mare șoc. Cel puțin 50% dintre PSD-iști îi vor da votul lui Dan Barna. Iohannis va trebui să încerce să nu-și mai ostilizeze electoratul PSD. Dan Barna nu a fost atât de critic la adresa PSD, cum a fost Klaus Iohannis.”, a spus Traian Băsescu, la TVR, în cadrul emisiunii ”România 9”.

2 COMENTARII

 1. Ioi!
  Ma doare pe mine nimicul.
  Odata ce CCR si Adina Florea,fu…te Tot.
  Uite, io-te liopardu. Sperietoarea din capul campului.
  Legislativele .
  Sunt singura solutie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.