Home Actualitate Bășinosul Columbeanu declară că nu mai există virgine nici la 11 ani

Bășinosul Columbeanu declară că nu mai există virgine nici la 11 ani

DISTRIBUIŢI

Irinel Columbeanu a fost și este o rușine pentru România. După ce a turnat la Securitate travestit în „Ivănescu” ca să primească avantaje materiale, ÎCCJ stabilindu-i definitiv calitatea de colaborator al poliției politice, Columbeanu s-a remarcat ca un mare amator de fete tinere.

După ce tăticul lui a murit, Irinel s-a degradat în mod continuu.

Tatăl lui Irinel a fost secretar general al Guvernului României pentru 16 guverne timp de 39 de ani. I-a „servit” pe: Ilie Verdet, Constantin Dascalescu, iar dupa Revolutie pe: Petre Roman, Nicolae Vacaroiu, Victor Ciorbea si Radu Vasile.

În urmă cu cinci ani, prezent într-un studio TV, Irinel Columbeanu a scăpat o bășină chiar în emisiunea în care își prezenta iubita de 21 de ani. Tânăra a declarat imediat că îl iubește

Azi, după cazul lui Dan Diaconescu, Irinel Columbeanu a decis să-și dea și el cu părerea despre nevinovăția fostului patron al OTV:

„Din păcate în vremurile noastre nu prea mai există virgine la 11 ani. Sub influențe noi și concepte străine ei, erotica romănească a fost recent corodată și deformată de importuri maligne foarte periculoase tinerei generații de care însă aceste adevărate aberații sexuale se lipesc ineluctabil și peren.  Cum ar fi: sadomasochismul (dominarea reciprocă), swingul, scato-practicile și nu pe ultimul loc, ne-sexual, bully-ing-ul, tot extrem de dăunător, psihologic însă. Îmi pare însă rău acum că am contribuit în 1997 la introducerea sistemului  de telefonie mobilă tip GSM în locul celui tip NMT 450i.  Și, de asemenea, la comercializarea pe scară largă pe piața românească a telefoanelor mobile smart ce permit astfel de presupuse filmări erotice de masă”, a adăugat fostul om de afaceri de la Izvorani.”, a declarat Columbeanu la CANCAN.

Adevăru e că fiica lui în vârstă de 16 ani e în America și nu are cine să-i ia și lui telefonul mobil smart ca să nu mai facă declarații imbecile.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.