Acasă Actualitate Bataie ca-n filme la o discoteca din Pascani

Bataie ca-n filme la o discoteca din Pascani

DISTRIBUIȚI

– Un conflict spontan intre cativa tineri si agentii de paza ai unei discoteci din Pascani a degenerat intr-o bataie ca-n filme. Pentru calmarea celor doua tabere, a fost nevoie de interventia a doua echipaje de politie.

Politia municipiului Pascani a fost sesizata in noaptea de sambata ca la o discoteca de la parterul unui hotel din Pascani a izbucnit un scandal intre doua grupuri de tineri: primul – anagajati ai discoteci, iar celalalt – clienti dornici de distratie. Din primele cercetari ale politiei, conflictul ar fi izbucnit in momentul in care agentii de paza ai discotecii au interzis accesul tinerilor in discoteca. In sprijinul acestora din urma au intervenit si alte pesoane din discoteca, iar incaierarea s-a extins, unii tineri aruncand cu pietre in geamurile salii.

Pentru stabilirea ordinii, a fost alertata patrula de siguranta publica din zona, care s-a deplasat imediat la fata locului si a incercat sa aplaneze scandalul. Dupa interventia acesteia, o parte din turbulenti au parasit discoteca, dar dupa 10-15 minute, patru dintre ei, conform declaratiei administratorului discotecii, s-au intors avand asupra lor bate si au spart geamurile usii de la intrare. In sprijinul primei patrule a intervenit o a doua, reusindu-se, intr-un final, restabilirea ordinii. Cei patru turbulenti au fost identificati ca fiind P. Ionel, R. Florin, T. Neculai si P. Bogdan, toti din localitate, in prezent disparuti de la domicilii.

In aceasta cauza s-a intocmit dosar penal, iar echipa operativa deplasata la fata locului continua cercetarile pentru identificarea si prinderea autorilor, in sarcina lor fiind retinuta savarsirea infractiunilor de -ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice-.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.