Acasă Actualitate Bătaie ca-ntre golani la vârful PSD, între viceprimarul Capitalei și primarul sectorului...

Bătaie ca-ntre golani la vârful PSD, între viceprimarul Capitalei și primarul sectorului 6 în PMB

DISTRIBUIȚI

UPDATE ora 15,22 Aurelian Bădulescu, noi detalii despre bătaia din primărie cu Gabriel Mutu

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, şi primarul sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, au avut o altercaţie la primăria Capitalei, potrivit realtărilor martorilor, Bădulescu jignindu-l pe Mutu, după care acesta i-a dat un pumn, conform news.ro.

Pe motiv că a condus şedinţa PSD de miercuri seară în care viceprimarului Aurelian Bădulescu i-a fost retrs sprijinul, acesta s-a luat la ceartă cu edilul sectorului 6- Gabriel Mutu. Scena a avut loc într-o încăpere din PMB.

Incidentul a avut loc în şedinţa de grup a PSD care avut loc înainte ca să înceapă şedinţa Consiliului General al Capitalei.

La un moment dat, Bădulescu a început să îl jignească pe edilul sectorului 6. Potrivit aleşilor generali PSD, edilul Mutu s-ar fi enervat şi i-a tras un pum viceprimarului.
PSD Bucureşti a decis, miercuri seară, retragerea sprijinului politic lui Aurelian Bădulescu pentru funcţia de viceprimar al Capitalei pe motivă că vorbeşte urât cu colegii din PSD. Noul lider al filialei, Gabriel Mutu, renunţă, astfel, la oamenii primarului Gabriela Firea, la Primăria Capitalei.

Gabriela Firea îl acuză pe Mutu că a provocat scandalul şi că şedinţa Consiliului General nu se poate desfăşura din cauza acestuia.

„Domnul Mutu i-a aruncat cu o sticlă de apă domnului Bădulescu. Au fost nişte încăierări. Fac apel la domnul preşedinte Dragena să îşi ia bătăuşii din Consiliul General. Să îl sune pe domnul Mutu să meargă la şedinţa de consiliu local la sectorul 6, pe care a convocat-o”, a declarat primarul general al Capitalei, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Scandalul a pornit de la decizia CEx București de îndepărtare a domnului viceprimar din funcție. A fost întreruptă ședința de consiliu, după care ne-am strâns la grupul PSD din cadrul Consiliului General, începând o discuție în contradictoriu între domnul primar și președinte interimar al PSD și domnul viceprimar. S-au aruncat acuzații de o parte și de alta. La un moment dat, domnul viceprimar a fost lovit de domnul Mutu cu o sticlă de apă într-un acces necontrolat de nervi. Anterior acestei discuții, ședința a fost întreruptă de domnul Gabi Mutu și ne-am retras pentru consultări”, a explicat Marius Pavel, consilier general al PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.