Acasă Actualitate Bătrâna care îl adăpostea pe ucigașul din Timiș susține că nu știa...

Bătrâna care îl adăpostea pe ucigașul din Timiș susține că nu știa cine este: „îi ziceam băiatul ăla sau omul ăla”

DISTRIBUIȚI

Bătrâna în casa căreia a fost capturat criminalul Ionel Lepa a povestit pentru Observator că îl adăpostea de mai mult timp pe criminal fără să știe cine este. Ana B., bunica prietenului lui Ionel Lepa, a declarat că în săptămâna de dinaintea crimei acesta locuise în casa ei, în care stau ea și nepotul său. Lepa venea şi pleca când voia şi, ca să nu îşi supere nepotul, Ana B. nu întreba nimic.

„Îi ziceam băiatul, sau omul ăla, nu ştiam cum îl cheamă. Mai stătea aici, pleca, venea înapoi. Era liniştit, nu bea, nu fuma, nici cafea nu bea. Avea ceva la ficat, făcea numai ceaiuri şi lua pastile, era bolnav.”, spune Ana B.

În duminica în care Lepa l-a împuşcat mortal pe Cristian Amariei, acesta a plecat din casa femeii în jurul orei 8 spunând „că se duce să dea de mâncare la nişte pisici la casa unor prieteni, să îşi schimbe un far la maşină apoi. I-am spus să îmi cumpere nişte mirodenii și când se întoarce, să îi fac clătite.”

Lepa și nepotul nu s-au mai întors nici duminică, nici luni. Nepotul era la audieri când Lepa s-a ascuns din nou în casa bunicii după ce bătrâna a adormit: „Când am văzut luminile alea şi pe el între doi, aşa aplecat între doi, doi înainte cu luminile alea. Nu m-au lăsat nici să mă ridic de pe scaun. Stai la uşă acolo, stai pe scaun. Nu m-au lăsat să mă uit ce fac în casa mea.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.