Acasă Actualitate Becali a luat foc când a auzit ce a spus Anamaria Prodan...

Becali a luat foc când a auzit ce a spus Anamaria Prodan despre el

DISTRIBUIȚI

Gigi Becali și-a ieșit din minți după ce a citit declarațiile Anamariei Prodan, care susține că patronul FCSB ar trebui să facă un pas în spate și să lase echipa fiicei cele mijlocii. În exclusivitate, pentru CANCAN.RO, latifundiarul din Pipera i-a transmis un mesaj usturător fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf.

„Nu mă interesează personajul, nu vorbesc cu femei despre afaceri și fotbal. Să nu mai pomenească ea vreodată numele copiilor mei. Nu vrea să se potolească, văd. Mă auziți pe mine să vorbesc vreodată de familia cuiva? Mă bag eu vreodată în casa omului? Eu vorbesc numai despre fotbal și despre Dumnezeu. Se bagă în seamă total neîntrebată. Nu vede că nu o mai bagă nimeni în seamă? Tot de Gigi Becali se leagă? Nu mă interesează personajul, să nu mai aud de ea”, a declarat omul de afaceri, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Anterior Becali a declarat că „Anamaria știe să se bage pe sub pielea oamenilor. Dar ea strică. Călca vreodată la mine la palat? Râdeam, glumeam. Zicea că mă uitam la ea. Putea să fie și Brigitte Bardot. Nu am iubit-o. Iubesc numai femei care sunt cu Hristos, călugărițe, dar nu orice femeie. Numai care mă împărtășesc cu ea în Hristos. O simpatizam doar, dar ea a stricat tot! „, a declarat Gigi Becali, pentru Pro X.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.