Acasă Actualitate Beizadeaua fostului securist generalul Ion Marin, zburată din MAE

Beizadeaua fostului securist generalul Ion Marin, zburată din MAE

DISTRIBUIȚI

La unul din termenele procesului în care Liviu Dragnea era judecat la Înalta Curte de Casație și Justiție, jurnalistul Mălin Bot a reclamat la poliție că a fost lovit și împins de Cezar Cătălin Marin. Acesta a fost amendat de poliție cu 200 de lei, conform procesului verbal pe care chiar el l-a transmis spre publicare către FLUX 24. Din CNP-ul consemnat pe procesul verbal transmis de Marin către Flux 24 rezultă că acesta era una și aceeași persoană cu directorul general adjunct din MAE și fiul fostului general DIE Ion Marin.

Fiul fostului securist era șomer când PSD l-a uns adjunctul lui Cătălin Harnagea și el numit director general în MAE tot de PSD. Marin a absolvit după 40 de ani Universitatea Spiru Haret. Vezi AICI CV-ul său submediocru.
În urmă cu trei ani am dezvăluit cum și-a falsificat Marin declarația de avere dar așa cum ne-a obișnuit, ANI nu se atinge de șmecheri și așteaptă ca răspunderea să se prescrie.

Astăzi Cezar Marin a fost demis de Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, din funcția de director general adjunct al RoAid. Începând cu luna mai, Marin a fost într-un concediu medical prelungit și nu a putut fi concediat. Surse din MAE susțin că de când președintele CNAS a schimbat procedura de acordare a concediilor medicale, acestea se acordă mult mai greu și lui Marin nu i-a mai fost prelungit concediul. Imediat ce s-a întors la serviciu, Marin a fost concediat.

 

1 COMENTARIU

  1. E PLIN APARATUL BUGETAR AL STATULUI DE ASEMENEA BEIZADELE. Unele beizadele nici nu se prezinta la locul de munca , doar baga LUNAR cardul la bancomat pentru a-si ridica salariu in unele cazuri si in valuta……..RO TARA HOTILOR SI BANDITILOR ……

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.