Acasă Dezvăluiri Luat din șomaj și făcut director general adjunct la MAE după bruscarea...

Luat din șomaj și făcut director general adjunct la MAE după bruscarea jurnalistului Mălin Bot, Cezar Cătălin Marin și-a falsificat declarația de avere

DISTRIBUIȚI

La unul din termenele procesului în care Liviu Dragnea este judecat la Înalta Curte de Casație și Justiție, jurnalistul Mălin Bot a reclamat la poliție că ar fi fost lovit și împins de Cezar Cătălin Marin. Acesta fost amendat de poliție cu 200 de lei, conform procesului verbal pe acesta l-a transmis spre publicare FLUX 24. Din CNP-ul consemnat pe procesul verbal transmis de Marin către Flux 24 rezultă că acesta este una și aceeași persoană cu directorul general adjunct din MAE și fiul fostului general DIE Ion Marin.
Marin a fost candidat la alegerile locale din 2016 și în această calitate a depus declarație de avere din care rezultă că nu deține bijuterii, ceasuri, opere de artă peste 5000 de EURO. Conform acestei declarații de avere, Marin a încasat ZERO lei în anul fiscal aferent respectivei declarații.
În 19 februarie 2018 Marin este angajat de Meleșcanu, impresionat desigur de mârlănia sa în fața jurnalistului Mălin Bot, ca adjunct al lui Harnagea amândoi luați din șomaj. Conform declarației de avere depuse la angajarea în MAE, Marin are începând din 2001 bijuterii din aur, ceasuri de aur Rolex, President, Audemars Piguet, Jaeger Lecoultre în valoare de 275.000 de EURO.

Păi în 2016 de ce nu le-a declarat dacă le avea din 2001?
Tot conform acestei declarații de avere individul a găsit pe când era șomer un fraier care să-i împrumute 70.000 de EURO pe care îi are de rambursat în 2018 și pe altul care să-i împrumute 175.000 De Euro pe care îi are de rambursat în 2020.

Jurnaliștii cancan.ro au dezvăluit că Cezar Cătălin Marin ar fi dat pașapoarte diplomatice „pe sub mână” lui Șerban Vlad Cristian și Șerban Iliescu Julien. Probabil le vinde scump că are datorii bietul băiatul lui tata securistul.

Citește povestea pașapoartelor diplomatice false la cancan.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.