Acasă Actualitate Birchall dezvăluie răutatea lui Dăncilă: ați vrut să mă extenuați fizic, v-am...

Birchall dezvăluie răutatea lui Dăncilă: ați vrut să mă extenuați fizic, v-am rugat în lacrimi să-mi văd copilul absolvind liceul și ați refuzat

DISTRIBUIȚI

Fostul ministru al Justiției o critică pe Viorica Dăncilă pentru că în timpul guvernării sale a refuzat să numească un secretar de stat la ministerul Justiţiei, deşi erau patru pe schemă iar din cauza lipsei de personal, dar şi a deciziilor premierului de atunci, a ratat ceremonia de absolvire a liceului a fiului ei. Postarea lui Birchall vine după ce Viorica Dăncilă , ieri, în contextul arestării Sorinei Pintea, a afirmat că „pe lângă lege, trebuie să existe şi omenie”.

„Hopa ia uite cine vorbeste de «omenie». Pai cum e cu «omenia» doamna Dancila cand pe toata perioada in care am fost ministru al justitiei (suprapus cateva saptamani si cu vicepremier) ati refuzat sa numiti un secretar de stat la ministerul justitiei (unde sunt 4 pe schema) si astfel eu nu am avut cui sa deleg semnatura si zilnic citeam si semnam minim 20-25 mape pentru ca totul a fost numai in semnatura mea??? Daca a fost o metoda sa ma extenuati fizic uite ca nu v-a iesit ca bunul Dumnezeu mi-a ajutat si am rezistat la asa sicane! Sau cum e cu «omenia» cand, ati refuzat, cu o rautate greu de descris in cuvinte, desi v-am rugat, omeneste si in lacrimi, sa nu programati sedinta de guvern exact in ziua in care copilul meu a terminat liceul astfel incat sa pot sa imi iau si eu o zi de concediu si sa pot sa merg sa-mi vad copilul absolvind liceul??? ( eu neavand niciun secretar de stat nu aveam cui sa deleg participarea la sedintele de guvern, sedinte de guvern care nu aveau o zi fixa de intalnire)”, a scris Ana Birchall pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.