Acasă Actualitate Bla-bla și de la Fifor: promite să nu accepte ca situația cu...

Bla-bla și de la Fifor: promite să nu accepte ca situația cu cei doi polițiști care au refuzat să ajute adolescenta însângerată să se repete

DISTRIBUIȚI

După cazul Alexandrei în care am văzut cum polițistul care a preluat apelul de la 112 a tratat fata cu indiferență și lipsă totală de creier, alți doi polițiști au stat și s-au uitat ca nisște imbecili la o fată de 14 ani plină de sânge și care nu scotea un sunet din cauza violului pe care îl suferise. Vezi VIDEO aici.
Ministrul de Interne Mihai Fifor a reacționat politicianist pe Facebook:
„Am inceput ziua cu o videoconferinta cu sefii de inspectorate din teritoriu, pentru a trece in revista situatia operativa si prioritatile saptamanii, urmand ca tipul acesta de intalniri saptamanale sa capete un caracter permanent.
In ceea ce priveste cazul de la Galati, am dispus masuri ferme de verificare imediata a ceea ce s-a intamplat, urmand ca cei care se fac responsabili sa fie trasi la raspundere, conform legii. Nu vom accepta ca astfel de situatii sa se repete vreodata, atitudinea politistilor implicati fiind inadmisibila.
Am cerut fiecarui inspector sef de politie ca, in maximum o saptamana, sa prezinte o evaluare riguroasa a activitatii Inspectoratului, structura cu structura, urmand ca aceasta sa faca obiectul analizei imediate de la nivel central.
Astept transparenta, onestitate si corectitudine, iar cei care nu inteleg importanta si responsabilitatea functiei, vor trebui sa plece.
Actiunile dispuse saptamana trecuta pe linia transportului ilicit de persoane continua si in aceste zile si primele rezultate incep deja sa apara.
Am fixat, de asemenea obiective precise pentru structurile MAI in legatura cu inceperea anului scolar. Fiecare elev trebuie sa se simta in siguranta, acest subiect urmand sa ramana o prioritate a Politiei romane.
Onoare si Patrie!”, scrie Mihai Fifor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.