Acasă Actualitate Video: doi polițiști au refuzat să ajute o fată violată și plină...

Video: doi polițiști au refuzat să ajute o fată violată și plină de sânge

DISTRIBUIȚI

În imaginile postate de Facebook în Galați, oamenii de pe trotuar solicită ajutorul polițiștilor care refuză să coboare din mașină, în ciuda insistențelor. Fata e în stare de șoc și nu vorbește. Poliția a început o anchetă. Persoana care a filmat scena spune că fata a fost violată și că aseară a fost operată.

La Poliția Galați s-a declanșat o anchetă.„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Galați este abilitat să comunice următoarele: Conducerea I.P.J. Galați a dispus, încă de ieri, declanșarea cercetării disciplinare față de cei doi polițiști, la finalizarea căreia, vor fi dispuse măsurile legale care se impun. Minora care apare în imagini a fost transportată la spital, de un echipaj de salvare, iar în funcție de rezultatul verificărilor și a raportului de expertiză medico-legală, se va stabili dacă aceasta a fost victima vreunei infracțiuni”, a anunțat, luni, IPJ Galați.

UPDATE: Bla-bla și de la Fifor: promite să nu accepte ca situația cu cei doi polițiști care au refuzat să ajute adolescenta însângerată să se repete

Imagini cumplite

#ATENTIE IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!O FEMEIE II ACUZĂ PE POLIȚIȘTI – NU AU COBORÂT DIN MAȘINĂ SĂ AJUTE O FETIȚĂ DE 14 ANI PLINĂ DE SÂNGE!#VIDEOScena ingrozitoare a fost filmată pe o stradă din Galați. Femeia spune că a oprit o mașină de poliție care trecea în zonă și a semnalat că e o fată plină de sânge pe stradă.Femeia îi acuză însă pe polițiști că ar fi vrut să plece mai departe și să o lase acolo pe copilă.”La un moment dat zărim o masina de poliție,o oprim și ii arătam fata plină de sânge!!!!!‼ Atenție acum, polițista a vorbit cu fata și cică fata ar fi zis “nu vrea sa vina ambulanta”(fata fiind minora 14 ani). Ce credeți ca face poliția? Voiau sa plece mai departe ca și cum nu sa întâmplat nimic! La insistențele soțului meu polițista a chemat ambulanta”, a scris femeia pe Facebook.Copila a fost preluată în cele din urmă de o ambulanță și dusă la spital, unde a fost operată. Conform martorilor, fata de 14 ani ar proveni de la un centru de plasament din Galați.

Publicată de Info Trafic 24 pe Duminică, 4 august 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.