Acasă Actualitate Boc: Prin Oprescu, PSD intră în București pe ușa din dos

Boc: Prin Oprescu, PSD intră în București pe ușa din dos

DISTRIBUIȚI

Președintele PDL, Emil Boc, a declarat, ieri, la finalul ședinței BPN, că votul dat lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei înseamnă că PSD intră pe ușa din dos în tot ceea ce înseamnă politică în România, acesta fiind "purtătorul de mesaje" al PSD.
Emil Boc a declarat că, în competiția electorală din București, cetățeanul va avea de ales între un om care a făcut performanță în administrație, care are proiectele la cheie, respectiv Vasile Blaga, și calul troian al PSD, Sorin Oprescu.
"E clar că prin Sorin Oprescu PSD intră pe ușa din dos în tot ce înseamnă politică în România și încearcă să readucă toate practicile de corupție pe care le-a practicat în perioada mandatului 2000-2004", a afirmat Emil Boc, adăugând că "se dorește revigorarea lui Ion Iliescu, Miron Mitrea, Miki Șpagă, Adrian Năstase, Viorel Hrebenciuc", Sorin Oprescu fiind "purtătorul lor de mesaje".
În opinia liderului PDL, bucureștenii "trebuie să aleagă dacă vor ca, prin alegerea lui Sorin Oprescu, să readucă în Primăria Capitalei practicile lui Miki Șpagă, practicile de corupție ale lui Adrian Năstase, din timpul guvernării sale, sau a bâtei minerilor lui Ion Iliescu, adică să aducă tot ce a fost nociv în România, prin Oprescu, în București".
Emil Boc a arătat că, în cadrul ședinței BPN, s-a făcut o analiză a alegerilor locale după primul tur de scrutin, concluzia fiind că "PDL a câștigat alegerile locale".
"Pentru prima dată după 1989, PSD este învins în alegerile locale de o formațiune politică, PDL", a mai spus Boc, adăugând că partidul său "obține cel mai bun scor al său din istoria politică și își dublează procentul din 2004".

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.