Acasă Actualitate Bogdan Pîrlog solicită invalidarea concursului pentru șefia SIIJ – La data așa-zisului...

Bogdan Pîrlog solicită invalidarea concursului pentru șefia SIIJ – La data așa-zisului interviu, era în vizită la acvariu

DISTRIBUIȚI

Mutare de ultimă oră a procurorului Bogdan Pîrlog, cel care a candidat la șefia SIIJ cu planul declarat de a o desființa. După ce a fost respins la concursul pentru șefia secției, concurs câștigat de procuroarea Adina Florea, Pîrlog cere invalidarea concursului. Astăzi, CSM ar trebui să valideze numirea Adinei Florea la șefia secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

„Procurorul Bogdan Pîrlog, Bogdan Pîrlog, procurorul care a început dosarul împotriva jandarmilor pentru violențele de la mitingul din 10 august și care a fost respins la concursul pentru conducerea Secției Speciale, solicită CSM nevalidarea concursului și îndepărtarea a judecătoarelor Lia Savonea, Oprina Evelina, Baltag Gabriela şi Marcu Simona Camelia, Ghenea Mariana şi Țânț Nicoleta Margareta de la votul în plen. Pîrlog acuză membrii comisiei de concurs de ostilitate vădită, crea credință și lipsă de imparțialitate, susținând că la momentul susținerii interviului se afla împreună cu familia în vizită la acvariul din Barcelona, deși solicitase reprogramarea interviului”, conform G4 Media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.