DISTRIBUIŢI

Reprezentant al protestatarilor, declarații după discuția de la Ministerul Finanțelor

„Ne adresăm celor care sunt în stradă (…). Dragi colegi protestatari spontani, în urma întâlnirii cu domnul ministru al Finanțelor, declarăm că nu s-a ajuns la niciun acord, motivând legislația europeană, prin acorduri asumate de România la Comisia Europeană. Nu s-au găsit soluții pentru reducerea cheltuielilor bugetare în toate domeniile. În concluzie, protestul nostru va continua la nesfârșit, până când aceste autorități vor înțelege că neputința dumnealor de a gestiona o țară este reală”, a declarat protestatarul.

„Din păcate (…), avem lista revendicărilor pe agricultură și pe transport, iar din acele revendicări nu s-a acceptat decât o singură revendicare, aceea cu profitul reinvestit în fermă și în transport. Asta înțelege domnul ministru să susțină economia românească, neputând justifica incompetența statului de a gestiona banul public, pe tot ce se scurge de la o zi la alta”, a adăugat el.

„S-au acceptat toate, dar nu se poate niciuna, concluzia. Deci s-au acceptat toate, dar nu se poate niciuna. Totul se motivează pe Comisia Europeană, totul se motivează pe motive legislative, deci suntem oamenii care PNRR și tot așa ceva, ne trimite domnul ministru la cei care au scris PNRR și PNS, și toate celelalte. Noi am muncit, repetăm, noi am muncit în țara asta, n-am avut când face legi și era de datoria dumnealor să poată face aceste legi”, a mai spus protestatarul.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.