Acasă Actualitate Branzan se considera compatibil cu functia de ministru

Branzan se considera compatibil cu functia de ministru

DISTRIBUIȚI

Proaspatul ministru al sanatatii, Ovidiu Branzan, a declarat, ieri, ca se considera compatibil cu functia detinuta, intrucat a renuntat la actiunile detinute la mai multe firme.

-Am fost actionar al unei firme de constructii, dar am vandut cota mea de 9% directorului societatii, bani pe care i-am depus pentru cumpararea unui apartament prin credit ipotecar-, a declarat Ovidiu Branzan.

Firma de constructii din Timisoara la care Branzan a avut actiuni mai are de recuperat de la Ministerul Sanatatii, potrivit contractului incheiat in 2002, cinci miliarde de lei pentru lucrarile realizate la Spitalul Municipal Timisoara.

-Intr-un fel, respectiva societate a cam facut munca patriotica pentru Ministerul Sanatatii-, a adaugat Branzan.

Actualul ministru al sanatatii a mai spus ca va verifica daca actiunile prin cupoanele de la stat nu sunt la o firma de profil, pentru a nu se trezi intr-o situatie de incompatibilitate.

-Nu stiu care ar fi portretul-robot al unui ministru al sanatatii. Trebuia sa vin din somaj, sa fiu sarac?-, s-a intrebat Branzan.

-Prioritatile din Sanatate sunt cele enumerate de dl Blanculescu, cu accent pe profilaxie si medicina primara. Populatia ar trebui prevenita asupra conservarii propriei sanatati. O parte din resursele dinspre spitale ar trebui realocate spre medicina de familie, pentru ca este mai usor si mai ieftina prevenirea decat tratarea-, a conchis ministrul sanatatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.