Acasă Actualitate Breaz ca și Dăncilă, agramatul ministru al Culturii lovește din nou

Breaz ca și Dăncilă, agramatul ministru al Culturii lovește din nou

DISTRIBUIȚI

Ministrul Culturii, Valer Daniel Breaz, a făcut o nouă greșeală gramaticală, marți, într-un discurs susținut la Ateneul Român din București, cu prilejul Zilei Culturii Naționale.

„Excelența voastră, domnule președinte al Academiei Române, Preafericirea Voastră Părinte Patriarh Daniel, doamnelor și domnilor, dragi colegi, dragi invitați, dragi elevi, dragi studenți, pentru mine este o onoare să mă aflu astăzi aici, în acest loc minunat unde de-a lungul timpului s-au desfășurat extrem de multe evenimente culturale și nu numai. Ceea ce spunea în introducerea care a făcut-o (corect este „pe care a făcut-o”, n.r.) domnul președinte al Academiei o să vorbesc și o să încerc să exprim câteva lucruri legate de cultura națională, valori, permanențe, perspective, în context european”, și-a început ministrul Culturii discursul suținut la Ateneu.

Luni seară, ministrul Culturii, Daniel Breaz, a vorbit despre ce reprezintă pentru el poetul Mihai Eminescu, precizând că acesta este „cel mai mare poet care l-a dat România”.

„Pentru mine ca om, ca român, pot să spun, ca și cadru didactic…. eu consider, așa cum consideră foarte multă lume, că este practic cel mai mare poet care l-a dat România, cel puțin până în momentul de față (corect este „pe care l-a dat”, n.r.). O operă extraordinară”, a declarat Daniel Breaz, la Digi 24.

Ministrul Culturii a participat, marți, la un eveniment organizat de Academia Română la Ateneul Român pentru a marca Ziua Culturii Naționale, sărbătorită la aceeași dată la care s-a născut Mihai Eminescu.

1 COMENTARIU

  1. ministrul breaz este un psd-ist sadea, agramat asemeni prim-ministrului veorica vaselica -hemoglobina,fostului ministru pop si a celui de la Suceava-pamblica . Nici cu fostup psd-ist de frunte vanghelie – goagal si almanahe nu le este rusine si nici cu ecaterina andronscu-garantata politic de vanghelie primarul psd-ist care a fost si nu mai este dar nici cu fostul lor coleg H2O – 33 % oxigen si 66 % hidrogen, condamant si el pentru coruptie si acum prezentat cu mare fala la Ateneu impreuna cu alt fost prim-ministru psd puscarias adrian nastase .

    CINE SE ASEAMANA SE ADUNA IN psd SI IN GUVERNUL ROMANIEI SAU CUM E TURCUL SI PISTOLUL !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.