DISTRIBUIȚI
consilierul

Sătul de atâtea bețe-n roate pe care le pune președintele partidului care l-a făcut și pe el consilier județean la Vrancea Constantin Guguianu a postat pe Facebook o imagine trucată cu preşedintele Iohannis îmbrăcat în uniformă nazistă.
Biroul de informare publică si relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi a anunțat astăzi că la data de 14.01.2019, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârsirea infracţiunii prevăzută de art. 4 alin. (1) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 31/2002, aprobată prin Legea nr. 107/2006, cu modificările si completările ulterioare.

Articolul invocat de procurori este „Confecționarea, vânzarea, răspândirea, precum și deținerea în vederea răspândirii de simboluri fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi”.

În procesul-verbal de sesizare, s-a reţinut, în fapt, că un consilier judeţean din cadrul Consiliului Judeţean Vrancea, ar fi postat pe o reţea de socializare o imagine prelucrată în care Presedintele României, Klaus Werner Iohannis, este prezentat îmbrăcat într-o uniformă nazistă.

Procesul-verbal de sesizare din oficiu, împreună cu xerocopii de pe articolele de presă din mass-media, au fost trimise la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focsani, pentru a efectua cercetări sub aspectul săvârsirii infracţiunii prevăzută de art. 4 alin.(1) din Ordonanţa de Urgenţă nr. 31/2002, aprobată prin Legea nr. 107/2006, cu modificările si completările ulterioare.

Foto:stiridefocsani.ro

3 COMENTARII

  1. Ce risca? Inchisoarea ? Astea-s glume rasuflate mai baieti. Procurorii risca inchisoarea. Judecatorii risca inchisaorea. Nu infractorii, nu hotii, nu borfasii, nu gangsterii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.