Acasă Actualitate Reprezentanții PSD-ALDE-UDMR din CNA au decis suspendarea temporară a emisiei postului Realitatea...

Reprezentanții PSD-ALDE-UDMR din CNA au decis suspendarea temporară a emisiei postului Realitatea TV

DISTRIBUIȚI

Consiliul Național al Audiovizualului suspendă emisia postului Realitatea TV în data de 17 ianuarie, preţ de 10 minute, a anunțat, marți, postul de televiziune.

Decizia CNA de sancționare a Realitatea TV a fost luată cu 6 voturi pentru și 3 împotrivă, pentru emisiunile difuzate în contextul protestului din 10 august.

Cei nouă membri ai CNA sunt: Nicolae Bălaşa, Monica Gubernat, Gabriel Tufeanu şi Elena Sorescu, propunerile PSD, Alexandru Cristea – PNL, Eva Borsos Orsolya – UDMR, Cristina Ancuţa Pocora, Doina Rusu – Administraţia prezidenţială, şi Răsvan Popescu – Guvernul Dăncilă.

Sancționarea postului Realitatea.tv cu suspendarea transmisiei pentru 10 minute a declanșat o reacție virulentă din partea lui Rareș Bigdan care a acuzat CNA de practici comuniste din anii 50 și a amenințat cu sesizarea Comisiei Europene.

„Sunt șocat. Am explicat ca am prezentat corect lucrurile. Am fost țintuit, m-am simțit ca in anii 50, așa m-am simtit azi în CNSAS. Am fost înca de la început șarjat și la un moment unul din membrii CNA a spus că dacă nu exista realiatea nu ar fi fost circul dupa 10 august, sunteți vinovați ca ați instigat la violență. Este foarte grav, suspendarea emisiei pentru 10 minute, la a treia se ridica licența, este foarte grav. Vom sesiza ambasadele, Comisia Europeana” a declarat realizatorul tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.