Acasă Actualitate Brexit-ul nu se va mai realiza în timpul președinției României

Brexit-ul nu se va mai realiza în timpul președinției României

DISTRIBUIȚI

Marea Britanie va fi nevoită să amâne ieșirea din Uniunea Europeană dacă prim-ministrul Theresa May pierde votul de încredere miercuri seară, a declarat David Gauke, ministrul britanic pentru Justiție.

„Odată ce Theresa May a negociat acordul cu Uniunea Europeană, cred că este inevitabilă amânarea ieșirii din UE dacă va pierde votul de încredere în această seară. Nu cred că vom părăsi Uniunea Europeană în data de 29 martie”, a declarat Gauke.

Actul final al Brexit ar fi trebuit semnat pe data de 29 martie, într-un Summit care va avea loc la Sibiu, în timpul președinției României.

Prim-ministrul britanic Theresa May se va confrunta miercuri cu un vot de neîncredere din partea parlamentarilor, în contextul nemulțumirilor legate de acordul pentru Brexit negociat cu oficialii Uniunii Europene. Parlamentarii conservatori vor vota în intervalul orar 18.00-20.00 (20.00-22.00, ora României).

Premierul României nu vorbește nicio limbă străină nici măcar la nivel elementar, având în permanență nevoie de translator.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.