DISTRIBUIȚI

Ura pe care o resimt Gabriela Firea și Aurelian Bădulescu față de cei care nu-i pupă-n fund a atins paroxismul. Firea deschide tuturor criticilor procese în care o reprezintă ilegal direcția juridică din primărie iar Bădulescu înjură isteric.

Senatorul USR Mihai Goţiu a făcut public pe Facebook un document care demonstrează că viceprimarul Bucureştiului, Aurelian Bădulescu, declară în scris că a înjurat-o pe consiliera USR Ana Ciceală. Este vorba de procesul verbal care consemnează şedinţa de marți a Comisiei de Sănătate a Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Ieşirea ar fi avut loc după ce oficialul s-ar fi enervat la întrebările opoziţiei despre stafilococul auriu de la Maternitatea Giuleşti. Consiliera USR Ana Ciceală confirmă,la rândul ei, ieşirea isterică a viceprimarului: „Gestionarea spitalelor de către Gabriela Firea este o improvizație sinistra prin care sunt puse în pericol viețile pacientilor.

Am fost astăzi la ședința Comisiei de Sănătate a Consiliului General în care am cerut să vină Gabriela Firea și să explice care este situația de la Giulești și ce măsuri s-au luat. Evident, Primarul Capitalei nu a considerat că merită să-și piardă timpul cu un astfel de subiect, așa că l-a trimis la ședință pe omul său de încredere, pe viceprimarul Aurelian Bădulescu.
Timp de 2 ore l-am ascultat și pe el și pe cei de la ASSMB cum se contrazic spunând ba că Spitalul Giulești este în subordinea Primăriei, ba că Primăria nu are niciun rol și nicio responsabilitate în criza stafilococului auriu. Aurelian Bădulescu s-a încurcat atât de mult în minciuni încât nu a mai făcut față discuției, iar ședința s-a încheiat cu o criză de isterie din partea acestuia.

Cert este că Primăria nu a luat nicio măsură, că nu se consideră responsabilă pentru nimic din ceea ce se întâmplă la Giulești și că nici nu are de gând să facă măcar un control. Așadar, Gabriela Firea nu se simmte responsabilă pentru absolut nimic în legătură cu îmbolnăvirea celor aproape 40 de nou-născuți.
Din punctul meu de vedere însă, lucrurile sunt foarte clare. Responsabilitatea funcționării spitalului Giulești revine Primăriei. Acest spital are un manager, care are un contract semnat cu Gabriela Firea. Mai mult, managerul răspunde în fața ASSMB, structură aflată în subordinea Primăriei Capitalei. Așadar, ceea ce ar fi trebuit făcut este foarte clar: mai întâi un control de la primărie ca să vadă ce s-a întâmplat și cine este vinovat pentru această situație.
Apoi o sancțiune clară și fără echivoc pentru vinovați. Apoi, și cel mai important, remedierea situației dar și a cauzelor care au dus la apariția ei. Poate e nevoie de investiții, poate e nevoie de proceduri mai clare, poate e nevoie de un nou manager. Cert este că lucrurile nu pot rămâne așa. Decât dacă Gabriela Firea ține mai mult la soarta managerului pe care l-a pus în fruntea spitalului decât la soarta bebelușilor care au avut de suferit.” scrie Ana Ciceală pe Facebook.

Criza de isterie a viceprimarului Aurelian Bădulescu s-a încheiat așa cum a descris senatorul Mihai Goţiu.

”STUPEFIANT: Adjunctul Gabrielei Firea a înjurat-o ”de mamă” pe o consilieră USR pentru că îi punea întrebări legate de drama nou-născuților de la Maternitatea Giulești! Și a avut tupeul să transcrie înjurătura în procesul-verbal al ședinței Comisiei de Sănătate și să semneze (VEZI FOTO)!

Colegii mei din USR București mi-au relatat, aseară, un (nou) episod halucinant cu un PSD-ist de frunte în prim-plan. Ieri, Ana Ciceală a convocat Comisia pentru Sănătate și protecție socială a municipiului București, unde a invitat-o și pe Gabriela Firea. Ședința a vizat drama de la Maternitatea Giulești (spital aflat în subordinea Primăriei București), unde aproape 40 de nou-născuți au fost infectați cu stafilococ auriu. Firea l-a delegat să o reprezinte la Comisie pe unul dintre viceprimari (după ce veți citi continuarea veți înțelege, sper, de ce nu-i scriu și numele).

Doar că adjunctul Gabrielei Firea nu prea avea chef să răspundă la întrebări. După ce a zis că n-are vreo responsabilitate legată de infectarea bebelușilor, că nici nu-și asumă re-deschiderea Maternității, că ei doar consemnează ce se întâmplă (!!! păi atunci de ce mai e în subordinea PMB?), viceprimarul PSD a trecut la mitocănie. Fără nicio jenă, a început s-o înjure ”de mamă” pe Ana Ciceală. Ba, mai mult, pentru ”a intra în eternitate”, delegatul lui Firea a consemnat înjurătura și în procesul-verbal al ședinței Comisiei! ȘI A SEMNAT! Pentru conformitate, puteți vedea, în facsimil, copia după acest proces-verbal (din motive de GDPR, am blurat semnăturile).

Nu, nu vreau să transcriu numele grobianului, că nu vreau să contribui la popularitatea lui. Și, în plus, responsabilă pentru abjecția asta este Gabriela Firea. Că ea îl ține aproape pe acest bădăran și ea l-a trimis la ședință în locul ei.

Nota bene: colega înjurată e coordonatoarea echipei care a desființat, în justiție, hotărârile de consiliu prin care s-au înființat companiile gândite să sugativeze jumătate de miliard de euro din bugetul public. Și care continuă lupta în justiție cu abuzurile Gabrielei Firea de la Primărie. Asta ca să înțelegeți cum încearcă Firea și subordonații ei să-și intimideze opozanții. Nu vă faceți griji: vă garantez că nu e Ana Ciceală persoana care să se sperie de un nesimțit 😉 . Nu va renunța nici la întrebări, și nici la procese, și nici la luptă.

PS: Nu mă întrebați de ce, în anul de grație 2019, procesele verbale ale ședințelor comisiilor de specialitate ale Primăriei Capitalei se țin pe caietul de matematică, precum pe vremuri evidența kilogramelor de morcovi ori de varză prin aprozare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.