Home Actualitate Broderick: Andrew Tate nu este inteligent sau înzestrat

Broderick: Andrew Tate nu este inteligent sau înzestrat

DISTRIBUIŢI

Expert în internet, fost community manager, reporter, editor, producător, editor video, gazdă de podcast și prezentator TV, Ryan Broderick a transmis din peste 22 de țări, două olimpiade și nenumărate proteste. Broderick a explicat pentru metro.co.uk că „Andrew Tate nu este inteligent sau înzestrat, dar el și-a dat seama că există o mulțime de bărbați care au podcasturi și dacă apare cu ochelari de soare, fumând un trabuc și spune cel mai nebunesc lucru pe care l-ai auzit vreodată, acel clip va deveni viral. Nu contează chiar dacă un videoclip este postat pentru a critica sau a pune la îndoială ce spun acești bărbați alfa. Nu le pasă dacă râzi de ei, doar îi hrănește și devin mai mari.”

Ceea ce îl preocupă pe Broderick este modul în care comunitățile de internet mai întunecate, cum ar fi incels și alt-right, se pot infiltra în aceste spații prin meme și limbaj codificat, care servesc apoi ca o poartă spre ideologiile lor tulburătoare.

Deja, videoclipurile creatorilor de conținut masculin alfa au fost încărcate cu hashtag-uri precum #redpill – credința falsă a „iluminării” în care societatea „favorizează femeile” și tu poți „schimba sistemul”. Videoclipurile cu etichetă au atins cumulativ zeci de milioane de vizionări. Tate apare în mai multe clipuri.

„Dacă un tânăr de 13 ani este pe rețelele de socializare și vede un videoclip cu eticheta redpill sau cineva vorbește despre asta, poate pur și simplu să-l caute și vor fi mulți bărbați care vor fi gata să-i spună fel de fel de lucruri periculoase. Nu va sta să citească un ziar care să explice realitatea și pericolele acestor mișcări. Se va uita pe TikTok sau Reddit sau Instagram și va vedea pe cineva ca Tate, care arată ca un om de acțiune și spune lucruri din ce în ce mai dăunătoare.
Merită remarcat faptul că TikTok a depus un efort pentru a elimina sau a interzice conținutul periculos sau misogin. #blackpill, credința că femeile își aleg parteneri doar după aspectul lor și o acceptare generală a lipsei de speranță și a nihilismului, este interzisă, la fel ca #femoid – un termen depreciativ pentru femei, pe care unii incel le consideră a fi mai puțin umane.”, explică Broderick.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.