Acasă Actualitate Ca și cum ar conta, Grapini crede că împotriva ei s-a pus...

Ca și cum ar conta, Grapini crede că împotriva ei s-a pus la cale o conspirație internațională

DISTRIBUIȚI

Prezentă în studioul Antena 3 la o emisiune unde participa și Sebastian Burduja, președintele fondator PACT, europarlamentarul Maria Grapini și-a pierdut orice autocontrol și a răbufnit acuzând o conspirație internațională împotriva ei. Totul a plecat după ce liderul PACT a acuzat-o pe Grapini că a subtilizat voturi la numărarea buletinelor de vot în cazul lui Kovesi în Comisia LIBE din Parlamentul European.

„Cum de revendicați un nou mandat de europarlamentar, din moment ce ați subtilizat voturi la numărarea votului pentru Kovesi?”, a întrebat Burduja, conform DCNews.

„Mințiți cu nerușinare! A fost o înscenare a olandezei! Faceți o acuzație și vă voi da în judecată pentru acest lucru. Doamna din Olanda a smuls buletinele de vot pentru a face o scenă. Știm bine de ce Olanda este supărată pe noi. Dumneavoastră credeți că acolo, cu camerele de luat vederi, cu Monica Macovei în față (n.r. Bravo, Moni!), se putea subtiliza vreun vot?! Am numărat voturile, nu am subtilizat nimic. Nu mai mințiți! Pentru aceste acuzații vă voi da în judecată. Tânăr și mincinos!”, a răspuns Maria Grapini la Antena 3, în emisiunea ”Subiectiv” realizată de Răzvan Dumitrescu.

Vezi VIDEO: Grapini a încercat o alba-neagra la numărătoarea buletinelor de vot dar olandeza vigilentă a fost pe fază

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.