Acasă Actualitate VIDEO: Grapini a încercat o alba-neagra la numărătoarea buletinelor de vot dar...

VIDEO: Grapini a încercat o alba-neagra la numărătoarea buletinelor de vot dar o olandeză vigilentă a fost pe fază

DISTRIBUIȚI

Maria Grapini s-a făcut din nou de râs în Parlamentul European unde astăzi au votat 50 de europarlamentari din Comisia LIBE, secret, prin bifarea unuia dintre cei trei candidați pentru șefia Parchetului European. Din comisia de numărare a voturilor au făcut parte Monica Macovei care nu a atins buletinele de vot, Maria Grapini care s-a repezit ea să numere voturile desfăcute și așezate pe fiecare candidat și olandeza Judith Sargentini. Voturile au fost așezate pe candidați: un buletin de vot pentru german, un teanc pentru francez, un teanc pentru româncă și un vot anulat. Așa că înainte să se apuce să numere teancurile, toată lumea a știut că pentru francez și româncă sunt 48 de voturi. Primul teanc numărat a fost cel al francezului, Grapini numărând 22 de voturi. Imediat a fost clar că în teancul pentru Kovesi sunt 26 de voturi, singura variantă pentru PSD și ALDE fiind să se victimizeze. Cum? Făcând o alba-neagra cu voturile și apoi să invoce fraudarea cum au făcut și cu o zi înainte după votul din Comisia CONT.

Pentru că, nu-i așa, dacă Grapini reușea să numere mai puțin de 26 de buletine de vot, nu mai ieșea totalul de buletine și deci, a fost o fraudă undeva, urmând scandalul ca în 2009 când CCR a renumărat toate voturile anulate.

Așa că Maria Grapini a încercat să lipească câte două buletine o dată: one, two, a numărat Grapini dar dând trei deoparte.
Olandeza vigilentă sare: „Ho, ho, ho”.

„Three, three”, țipă Grapini, prinsă cu fofârlica și continuă I’m sorry(îmi pare rău).

Sargentini îi ia buletinele din mână și-i spune: lasă-mă pe mine să fac asta, numărând cele 26 de voturi ale lui Kovesi.

VEZI FILMAREA

Observand ca Maria Grapini numara gresit voturile primite de Laura Kovesi, Judith Sargentini (Grupul Verzilor), intervine si o da la o parte, reluand ea numaratoarea…

Publicată de Marian Eugen pe Miercuri, 27 februarie 2019

2 COMENTARII

  1. PENTRU EXPERIMENT STIINTIFIC ACEASTA CREATURA BIOLOGICA TREBUIE BAGATA SI TINUTA 12 LUNI IN ACEEASI CUSCA CU ALTE CURIOZITATI ALE NATURII PRECUM NICOLICEA, MITRALIERA, SERBAN NIC.IORDACHE , MOTANUL FELIX SI CODRIN STEFANESCU ……….

    • @curiosul. De ce trebuie sa se concluzioneze acel experiment cand pe acest site zburda intr-o veselie tot felul de psihologi – cu tot felul de sfaturi de viata, a tot felul de analize marunte (ca si ei), dar numai la tovarasii politicieni nu se uita, nu de alta – dar frica, onoarea, curajul de a spune lucrurilor pe nume etc. intr-o societate decazuta in care convietuim,… – isi spun cuvantul! Profilele acelor ticalosi enumerati de tine sunt arhicunoscute, numai ca acesti psihologi nu doresc sa le spuna si publicului sa constientizeze cu cine au avut si cu cine au de a face.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.