DISTRIBUIȚI

Europarlamentarul Maria Grapini a comentat miercuri la Antena 3 votul din Comisia LIBE, în urma căruia Kovesi a obținut majoritatea voturiloe, respectiv 26 din cele 50 exprimate. Candidatul francez a obținut 22 de voturi iar cel german un singur vot, un buletin de vot fiind anulat.

„Nu este un vot foarte câștigător” a comentat deosebit de inteligenta și culta Maria Grapini la Antena 3, ai cărei jurnaliști cred că singura eurodeputată deșteaptă este ea, după cum arată burtiera din fotografie. Grapini este renumită în țară în urma postărilor ei agramate de pe Facebook, fiind remarcată și de colegii din Parlamentul European.

Europarlamentarul Cristian Preda a povestit pe Facebook că un eurodeputat din Luxemburg care vorbește românește a corectat-o pe Grapini la audierile de ieri:

„Aş menţiona, întâi de toate, remarca unui coleg din Luxemburg, care ştie binişor română şi care stătea chiar lângă mine. Când a auzit că Grapini o întreabă pe LCK „ce veţi face ca şi şef?”, a corectat-o imediat. „se zice: ca şef, nu: ca şi şef!”. Din fericire, pentru limba română, eminenta lingvistă nu l-a auzit.”, a comentat Preda.

5 COMENTARII

  1. Macar Doamna Grapini a aparat interesele Romaniei in Parlamentul European, spre deosebire de EDITAT Cristian Preda, care sta a loc caldut trimis de voturile romanilor inocenti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.