Acasă Politic Lista ALDE la europarlamentare: un fost procuror comunist, un om de bază...

Lista ALDE la europarlamentare: un fost procuror comunist, un om de bază de-al lui Soros, Tudy „mână iute”

DISTRIBUIȚI

„Dușmanul” numărul 1 al coaliției de guvernare din România, George Soros, cel prezentat ca proprietarul tehnocraților, al USR-iștilor, al ONG-urilor, al jurnaliștilor care critică PSD și ALDE, omul care e în tot și toate a fost de fapt reprezentat timp de 9 ani în România de Renate Weber, care a ocupat funcția de președintă a Fundației Soros România (cunoscută și sub denumirea de Fundația pentru o Societate Deschisă) din 1998 până în anul 2007. Renate Weber a fost făcută europarlamentar al PNL în anul 2007 de PNL și ocupă această funcție de 12 ani.
Acum Renate Weber a fost pusă din nou de Tăriceanu pe lista de candidați la europarlamentare. Ca să fie limpede, Monica Macovei, Alina Mungiu-Pippidi sau Dacian Cioloș nu au ocupat niciodată vreo funcție în fundația Soros România.
Tot pe lista ALDE a fost introdus Tudor Ionescu zis și Tudy „mână iute” cel care s-a remarcat prin două filme explicite înregistrate char de el în care se masturba.

În 7 aprilie 2011, jurnalistul George Roncea relata în ziarul Curentul sub titlul „TudyLeaks – SexGate manual cu politicianul de Bruxelles al Zăvorancei”. Să rememorăm: „Ieri audienţa televiziunilor şi tirajul ziarelor de cancan a explodat datorită unor noi scurgeri (leaks) din SexGate-Show-ul Pepe-Zăvoranca & Tudy, telenovelă care a pironit cu ochii în televizoare milioanele de romåni cu probleme similare.”, citește continuarea AICI.

ALDE a stabilit lista candidaţilor pentru Parlamentul European

Biroul Politic Central al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) a adoptat miercuri, 27 februarie, lista candidaţilor pentru alegerile pentru Parlamentul European ce vor avea loc în luna mai a acestui an.

Primii 10 candidaţi din lista propusă de ALDE pentru alegerile europene, în ordinea în care se vor regăsi pe liste, sunt următorii:

1. Norica Nicolai, fost procuror comunist, citește mai multe în articolul Câinoasă sau proastă ca procuroare, Nicolai a obținut condamnarea și încarcerarea unui nevinovat confundându-i identitatea. Acum moare de dragul lui Ghiță

2. Daniel Barbu,

3. Renate Weber, fost președinte al fundației lui Soros ;

4. Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor şi fost parlamentar european;

5. Varujan Vosganian, scăpat de Parlament de urmărire penală pentru subminare economiei naționale

6.Andrei Gerea,

7. Radu Silaghi Dumitrescu,

8. Eusebiu Pistru,

9. Horia Victor Toma,

10. Domnul Tudor – Tim Ionescu, Tudy mână iute

Până la locul 33 se regăsesc preşedinţi de filiale judeţene şi reprezentanţi ai organizaţiilor ALDE.
Conform sondajelor, ALDE ar obține maxim 4 europarlamentari la aceste alegeri.

2 COMENTARII

  1. Sper sa nu luati niciun loc!!!! Iar aleia de pe primul loc ii mai lipseste exact o mustata gen stiti voi cine, si zau ca vezi un barbat, get-beget!!! Urat suflet, urata fiinta!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.