Acasă Actualitate Cap uman care se presupune că ar fi al femeii violate, ucise...

Cap uman care se presupune că ar fi al femeii violate, ucise și tranșate a fost găsit în râul Argeș

DISTRIBUIȚI

Un cap uman care se presupune că ar fi al femeii violate, ucise și tranșate de Florin Mînzăraru a fost descoperit de anchetatori, vineri, în râul Argeș, în județul Dâmbovița.
Potrivit reprezentanților Poliției Dâmbovița, capul a fost descoperit în sectorul dâmbovițean al râului Argeș și a fost ridicat de către anchetatori, pentru a se stabili dacă aparține femeii ucise și tranșate, Iuliana Neblea, de 36 de ani, din comuna Valea Mare.
"Capul a fost găsit de polițiștii dâmbovițeni, la 500 de metri în aval de podul de la Ionesti, aproape de zona unde a fost descoperită și o mână, în albia râului. Polițiștii sunt la fața locului, iar căutările continuă pentru găsirea pentru găsirea părților lipsă din trupul secționat", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Dâmbovița, Alexandra Niculae.
Tot vineri, anchetatorii fac percheziții în apartamentul din Topoloveni al lui Florin Mînzăraru, care a recunoscut că a violat, ucis și tranșat-o pe femeia al cărei cadavru a fost găsit, fără cap și membre, în râul Argeș, perchezițiile având loc în prezența bărbatului.

Potrivit anchetatorilor, după ce și-a recunoscut fapta, Florin Mînzăraru, arestat preventiv pentru 29 de zile, a precizat că a întreținut relații sexuale cu victima, care ar fi fost acceptate de către aceasta, după care a ucis-o, tranșând cadavrul în cada apartamentului său din orașul argeșean Topoloveni.
Florin Mînzăraru, care a recunoscut că a violat, ucis și tranșat-o pe femeia al cărei cadavru a fost găsit, fără cap și membre, în râul Argeș, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, joi seară, printr-o decizie luată de Tribunalul București, la propunerea procurorilor, fiind acuzat de omor deosebit de grav, tâlhărie și profanare de morminte.
Potrivit unor surse judiciare, Mînzăraru a descris împrejurările în care a ucis-o pe femeia de 36 de ani pe care o luase cu mașina la ocazie. El a precizat că a tranșat cadavrul în cada apartamentului său din Topoloveni.
Inițial, Mînzăraru a refuzat să-și recunoască fapta, însă acesta a cedat în timp ce, de față cu el, anchetatorii îi percheziționau locuința din Leordeni. La poarta locuinței se adunaseră, în timpul percheziției, o mulțime de săteni, care îl huiduiau pe Mînzăraru și cereau, în cazul său, pedeapsa cu moartea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.