Acasă Actualitate Carmen Dan a trimis la Antena 3 femeia-jandarm agresată ca să acuze...

Carmen Dan a trimis la Antena 3 femeia-jandarm agresată ca să acuze jurnaliștii dar aceasta a arătat că ministrul de Interne ne-a mințit

DISTRIBUIȚI

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, susținea pe 19 august că în imaginile de la ieșirea din spitalul unde a fost internată femeia jandarm agresată la miting apărea colega acesteia, nu tânăra rănită. „În realitate, femeia prezentată este colega celei agresate. Traumatism coloană cervicală a fost primul diagnostic. Ulterior, în urma investigării computer tomograf, a fost schimbat diagnosticul. Cum v-ați fi așteptat să iasă Ștefania din spital. Erați fericiți dacă ieșea în scaunul cu rotile?”, a spus ministrul de interne, acuzând presa de manipulare.
Intervievată de Antena 3, Ștefania Nistor a devoalat minciuna lui Carmen Dan, recunoscând că ea e în imagini:

„Referitor la ieșirea mea din spital, eu mă întreb: Ce s-ar fi vrut? S-ar fi vrut să ies în scaun cu rotile ca să impresionez? Am considerat să ies la fel cum mă simțeam. Mă simțeam bine, mă simțeam bucuroasă că pot din nou să merg în aer liber, că pot din nou să-mi îmbrățișez familia, rudele, prietenii. Nu înțeleg de ce am fost acuzată așa. De mic copil mi-a plăcut uniforma militară, voiam ca oamenii să mă respecte, pentru că le port de grijă. Consider că acel atac a fost o ură declanșată împotriva unui om în uniformă, iar din câte știu eu, legea este foarte clară cu privire la acest aspect și consider că așa ceva este inadmisibil. Nu mă așteptam să fiu pusă într-o situație atât de gravă.”, a declarat Ștefania Nistor.

Femeia-jandarm agresată la mitingul din 10 august a acuzat jurnaliștii și nu a adresat niciun cuvânt de mulțumire pentru protestatarii care au salvat-o.

„Am participat la intervenție împreună cu detașamentul din care fac parte. Pe perioada protestului am văzut foarte mulți oameni violenți, am fost foarte des loviți.Nu știu din ce motiv am căzut, ori m-am împiedicat, ori m-a lovit cineva, nu-mi aduc aminte. Știu doar că și colegul colegul meu a căzut lângă mine. În momentul în care am fost prinsă în busculadă, mai mulți bărbați au început să ne lovească cu sete, cu pumnii și picioarele, în cap, peste tot.Sincer, m-am temut pentru viața mea! Am avut multe vânătăi pe spate, pe mâini, am avut multe hematoame”, a spus jandarmerița, la Antena 3.
„La un moment dat, nu ştiu din ce motiv, am căzut. Ori m-am împiedicat, ori cineva a intrat în mine, ştiu doar că am căzut, colegul meu a căzut lângă mine şi din acel moment am început să fim loviţi cu pumnii şi picioarele. (…) Eram loviţi cu sete, cu sălbăticie şi, în ciuda faptului că imploram să nu ne mai lovească, aceştia nu s-au oprit. M-am temut pentru viaţa mea”, a afirmat Ştefania Nistor.
Femeia a povestit că era „în stare de şoc” atunci când a fost scoasă din mijlocul oamenilor violenţi.
În ceea ce priveşte pistolul care i-a fost furat în timpul busculadei, ea a spus că nu a simţit momentul în care acesta i-a fost sustras, însă a simit că cei care o loveau o „căutau de pistol” atunci când era căzută.
„Am simţit nişte mâini care mă pipăiau în zona abdomenului, dar datorită faptului că eram lovită mi-a fost imposibil să îmi duc mâinile sau să ajung în acea zonă, pentru că din instinct am încercat să-mi protejez capul deoarece nici măcar casca nu o mai aveam atunci”, a afirmat tânăra.
Ea a spus că pistolul care i-a fost furat „a pus în pericol grav toate persoanele participante, fie oameni în uniform sau civili”.
”În momentul în care am ajuns la ambulanță nu îmi simțeam picioarele și eram amorțită în zona cervicală. De aceea cei de pe ambulanță mi-au pus guler cervical.Chiar s-ar fi bucurat cineva să am coloana ruptă? Adică sunt acuzați medicii care, inițial, au suspectat că starea mea de sănătate e una gravă, iar apoi specialistul de la spital care, în termeni medicali, a spus că nu este așa și sunt bine…Ce era? Era mai bine să am coloana ruptă? Nu era prima dată când participam la o misiune de protest. Totul s-a petrecut foarte repede. Îmi voi îndeplini, în continuare, sarcinile de serviciu. Dacă acest comportament se consideră unul normal de unele televiziuni, ce fac, mă mut într-o altă structură? Este normal să admitem acest timp de comportament? Unde aș putea să mă mut să am o siguranță că voi bine? Și părinții mei se uitau la televizor, știau că sunt de serviciu. Ei au văzut când am fost lovită. Acest lucru m-a durut cel mai tare. Am vorbit cu mama mea înainte cu câteva minute de ceea ce s-a întâmplat, i-am zis că sunt bine. Mama mea are probleme de sănătate, am vrut să evit să afle, dar a văzut la televizor. I-am spus că sunt bine, dar a văzut ce am pățit.

Femeia-jandarm a vrut să lămurească și ce le-a spus colegilor, când a fost scoasă dintre huligani.
”Mă aflam într-o stare de puternică tulburare. I-am întrebat ”unde v-ați dus?”. Dar, aceasta era misiunea. Nu se poate refuza un apel la 112.”, a adăugat aceasta.

1 COMENTARIU

  1. Faceti analiza pe text ca nu se intelege unde spune jandarma ca minte ministra.nu se intelege din articol.persoana care a scris articolul va rugam sa ne aratati.articolul este fulminant de bun.de aceea vrem sa intelegem 100%.cu multumiri.un contribuabil cetatean roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.